- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
opelgeri #1340 üzenetére
Ezek a kódok működnek a Vectonnál:
*105# - A saját számodat tudod vele lekérdezni, ha nem lenne már meg az üdvözlő sms
*102# - Az egyenleget mutatja meg
*1622# - Ezzel tudod lekérdezni az aktivált csomagod érvényességét, a csomagból hátralévő perc és adatmennyiségetValamilyen csomagot érdemes aktiválni, mert különben elég hamar lefogy az egyenleg.
Pl.:*3058# - 250 perc Ausztria és nemzetközi beszélgetés, 1GB adatforgalom - 4,9€ - 15 napig érvényes
*3029# - 500 perc Ausztria és nemzetközi beszélgetés, 5GB adatforgalom - 12€ - 30 napig érvényes
*3057# - 3000 perc Ausztria és nemzetközi beszélgetés, 10GB adatforgalom - 30€ - ezt még nem használtam, gondolom ez is minimum egy hónapig érvényes
A Vectone honlapon fent van a többi adat és egyéb csomag leírása, aktiválási kódja.Az egyenleget neten is fel lehet tölteni, némelyik csomag úgy olcsóbb valamivel.
Néha adnak ajándékot is, 5€ az egyenleghez 5db feltöltés után; meg decemberben adtak 3GB adatforgalmat 31-ig. -
csibe1
addikt
válasz
opelgeri #1333 üzenetére
Nekem 630-as Lumián ezek vannak beállítva a Vectonnál:
-APN: mobile.barablu.com
-Hitelesítés: PAP
-IP-verzió: IPv4v6
A sebesség 3G-re van állítva.
Nálam a hálózatválasztás kézin van, mert valamiért nem áll át automatikusan a kinti hálózatra, és itthon a roaming se megy magától.
Nem tudom, hogy ismerősödnél mi lehet a gond, nálam ha látja a hálózatot akkor utána már van mobilnet. -
csibe1
addikt
Vectone. A 12€ all in one csomagban (neten töltve 10€) van 500 nemzetközi és 3000 Vectone perc, és 5GB mobilinternet.
A SIM kártyát neten meg lehet rendelni, ingyenes.
A csomagok kódjai fent vannak a Vectone oldalán.
Szerintem jobb ajánlat, mint az aldis.A mobilnet 3G-s.Az ha mindketten itthoni szolgáltatósak csak akkor éri meg ha előfizetéses kártyájuk van, azoknál van olyan csomag amivel kint is ingyen hívják egymást és az itthoni számokat is.
-
csibe1
addikt
válasz
Kalandor #1197 üzenetére
Általában 1-2 hét alatt kiküldik a kártyát, neten és benzinkutaknál tudsz rá tölteni.
Az oldalon ott van a csomagok leírása, és az aktiváláshoz szükséges kód.
A *1622# kóddal tudod az egyenleget lekérdezni, (tárcsázóba beírod, hívás) ott látod a csomag érvényességét is.
csomagokA 12eurós csomag jó lenne neked. *3029# : 500perc nemzetközi, 5GB net.
A csomag az aktiválástól számított egy hónapig él, nem tudod átvinni a maradék perceket, adatot.
-
csibe1
addikt
Esetleg próbáld meg ezt: Vectone
A SIM kártyát ingyen kiküldik, maximum két hét alatt megjön, kérhetsz többet is egy címre, különböző nevekre.Kitörhető a mini és a nano SIM.Itthon a propelleres hálózatra ment fel, amikor bekapcsolva maradt, amúgy itthon nem használom, nem tudom mi a helyzet a roaminggal.
Ezt a csomagot haználom: Alles in Einem Sparpaket nur €11,90
Most nézem, hogy változott a csomag, eddig 3GB volt a mobilnet, most 5GB lett,
a beszélgetés maradt ugyanannyi.
Az "Alles in Einem MAXI Sparpaket nur €30" csomag eddig nem tűnt fel. -
csibe1
addikt
Üdv!
Szereztem egy Vecton SIM kártyát, és aktiváltam hozzá ezt a csomagot.
A Vectonosok saját hálózaton 5000 percet beszélhetnek egymással.
Azt tudja valaki, hogy ez pontosan miként működik?
Akkor is megy a dolog ha az egyik fél Ausztriában van a másik meg otthon, és ha mindkettő otthon van?
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest