Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prücsök
újonc
Sziasztok! Segítsetek nekem légyszí!!!! Yess kártyát vettem. De újabb problémám van. Másfél hete használom a yess-t. Nem volt gond. Ma elkezdte kiíri, hogy siet az órám, és ezért nem használhatom a kártyát. Mi???? Mi köze ennek ehhez? Különben meg pontos. Azt írja frissítsem. Már minden beállítást próbáltam, de semmi. Újraindítottam, semmi. Bejött a kontomanager. Kiírta hogy írjam be a bejelentkezésnek a számomat, meg a pinkódom, azt sem fogadta el. A fene egye meg, hogy így meg kell bonyolítani. Fogalmam sincs, mit tegyek....
Nekem nincs hiper telefonom, csak egy lenovom. Köszi azért a sok segítséget!
-
Prücsök
újonc
Segítsetek légyszí! Hot-ot szeretnék venni Ausztriában. Azt írják, hogy kell fényképes igazolvány. Az minek, és milyen kell nekik, lakcím miatt? Azt írják, hogy van egy x összege, ami naptári hónapra vonatkozik, és ha lefogy a keret, akkor mennyi az utántöltés. De ha egész egyszerűen nem utántölteni akarom, hanem a következő havi keretemet akarom feltölteni, az hogy van? Mert nekem valahogy nagyon másképpen jött le, mint ahogy pl Magyarországon van, hogy veszek egy feltöltő kártyát, aztán azt bepötyögöm. Aki tud, légyszí segítsen!
-
Prücsök
újonc
Sziasztok! Olvasgatom egy ideje a hozzászólásokat, de elvesztem azt hiszem a sok infó között. Azt az infót kaptam, hogy a bob tök jó, meg olcsó, de azt kivettem, hogy azt írjátok, hogy az elég sz@r, úgyhogy az nem játszik. Azt látom, hogy írtátok a drei-t, de ott nincs feltöltőkártyás, csak olyan, amihez lakcím kell, stb. Utána picit elvesztettem a fonalat. Jah, Ausztriáról beszélek. Ha nekem csak mobil net kell, akkor mit ajánlotok egy földi halandónak? Én minden nap telefonálnék a neten, tehát egy hónapra, azért nem 100 MB-ra lenne szükségem. Másrészt én nagyon ne értek szőke nő lévén a dolgokhoz. Tehát ez hogy megy? Olvastam a hofferest, amit valaki itt belinkelt, hogy 3000MB és 9 euró körül van. Ez lenne a legjobb? Vagy a Yess? A hofferest bemegyek, megveszem, beteszem a mobilomba, és kész, vagy hogyan működik ez?
Köszönöm a válaszotokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest