- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
-
corlagon
senior tag
-
col
addikt
Bocs, igaz.. de CSAK abban van a kijelzö
És egy kijelzö van, nincs elöl-hátul, alul- felül, kivül-belül egy képernyö
Ha jól rémlik az ''igazi'' flippesekben meg minimum két kijelzö van.
És asszem tényleg itt az ideje, hogy a topic oda kerüljön, ahová való.. az emlékek süllyesztöjébe...... -
col
addikt
melyek is ezek a Nokiák segítenél?
Játéktelefonok a flippesek zömmel és ezerrel több meghibásodási lehetöség is..
az extravagáns juzereknek szánt tömegtermék..olyanok mint amikor a Sokol rádióra 2x4.5 voltos elemet raktak, mert az hú de baró volt. Kirítt a tömegböl, meg amikor megjelentek a hordozható music centerek.. és mindenki, aki adott magára ilyennel szaladgált a vállán
Na ilyenek a flippes csoda telefonok.mint a Zippo öngyújtó, ezt is jól lehet nyitni a farmer oldalán a combodon
És bocs.. mindenki olyat használ amiylet akar, nem állt szándékomban senkit megbántani. Csak nekem meg ez erröl a véleményem ...
[Szerkesztve] -
col
addikt
Hát én meg gagyibb telefonokat jelenleg nem nagyon ismerek a mostani elöl hátul (aktív) flipp (flopp), szétcsúsztatom oszt' villogok vele telefonoknál
; és érdekes a Nokia még csak egy ilyet hozott ki, ellenben az összes többi - söt az igazi felsö kategóriás készülékei - eléggé ''hagyományosak''
Már bocs -
Dilikutya
félisten
Minek P4? Talán mert másra is tudom használni játékon kívül... mellesleg gondolkodtam már, hogy összerakok egy régi gépet játszani, DOS alatt sokkal jobb játékok voltak, csak ezek XP alatt már nem mindig futnak jól.
A netes és monitoros példa nem jó. Nem azt mondtam hogy használjunk régi kacatokat. Azokat legalább tényleg lehet használni valamire.
Mellesleg BT, infra is hülyeség. Semmire se lehet használni, csak multiban játszani, meg csengőhangot, háttérképet rátölteni. De az meg egy f@szság úgy ahogy van.
Félrebeszélsz, miért ne kéne fejlődnie a technikának. De az, hogy jön ez a sok fos telefon, aminek már az anyaga is olyan gagyi, hogy hihetetlen, telepakolják mindenféle sz@rral, az nem fejlődés. A rádió is csak arra jó, hogy lemeríti fél nap alatt.
Ráadásul nem tudok venni egy normális telefont se, mert lassan már mindben van kamera, meg mindenféle szarság, viszont ezekre nekem nincs szükségem, ergo fizetni sem vagyok hajlandó érte. SMS-t olvasgatni a színes kijelző sem kell (nem is tetszik), de hagyományos kijelzővel már nem is gyártanak telefont. -
Dilikutya
félisten
Megoldás. Nem kell érte rakás pénzt kiadni
Mégis mi a tökömre kellhet még a telefon... játszani? Arra van egy jónak mondható P4-em. Fényképezni? Pár Mb bővíthetetlen memória, és jónak semmi esetre sem mondható kamera a telefonban... na ne komolytalankodjunk már. A wapot is igen haszontalan dolognak tartom a magam részéről. Az is csak olyan NET helyett, mint a kamera meg a játék a telefonban. Bullshit
Az egyenesen játékra készitett mobiloktól meg egyszerűen röhögőgörcsöm lesz. Arról nem is beszélve, hogy a hűdedizájnos telefonok talán még gusztustalanabbak. Én ugyan nem fizetek egy vasat sem valami idióta divattervezőnek (ilyen telefonnál azt kell kifizetni, nem technológiát). Nevetséges ez az egész mobil ágazat.
Én leszarom, milyen telefonom van, ha akarok telefonálok, ha hívnak, elérnek, ennyi. Nem vagyok csóró, de büszke vagyok arra, hogy egy 3110-em van. Mert ilyen nem sok embernek van.
Az meg, hogy melyik szolgáltató, manapság majdhogynem másodlagos. -
Dilikutya
félisten
Tudom, jön a válasz, akkor a telefont nem kell megvenni, vegyünk másikat.. Sajnos ez sem megoldás..
Miért nem megoldás? Mindegyik szolgáltató árul egy nagy rakás telefont. Minek kell egy qrva telefonból ekkora ügyet csinálni. Telefonálni, SMS-t írni mindegyikkel lehet. Primitív modernkori hülyeség...
Aktív témák
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest