- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
justicia
csendes tag
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy azért nem válaszoltam a korábbi hozzászólásodra, mert elismerem, hogy igazad van. Igazából fölöslegesnek éreztem, mert csak a bizonyítványod magyarázod, ami a korábbi hsz-k tükrében egyértelműen látszik, és sajnos az időm sem engedte.
Csak, mert látom nem világos: te nem beszélhetsz hűtlen kezelésről, mivel nem bíztál meg senkit idegen dolog kezelésével, hacsak nem tudsz írásbeli bizonyítékot fölmutatni az ellenkezőjéről, ha tévedek, akkor bocsánat. A sikkasztásnál ugyanez a helyzet, nem bíztál rá senkire semmit, hacsak nem tudod érdemben bizonyítani. Az eddig befizetett számláink összegére egyedül a Telenornak lehet igénye, amit valószínűleg érvényesíteni is fog a cégen, részemről nyugodt vagyok, mivel a bankszámlámon ott az utalás nyoma.
Az, hogy egy magánszemélynek kaució címén utaltál pénzt édeskevés, ha nincs rá kézzelfogható bizonyítékod, hogy azt biztosítékként adtad át és nem rendelkeztetek arról, hogy mikor, milyen esetekben jár vissza.
Mint végzett jogászok tudjuk, hogy a kaució, más néven óvadék, egy szerződést biztosító mellékkötelezettség, esetemben azonban szerződést nem kötöttünk, kétlem, hogy veled vagy a többiekkel kötöttek volna, gondolom az oka mindenkinek világos. Szerződés nélkül felmerül a kérdés milyen jogcímen használtuk a SIM-eket?Amennyiben a gyanú, miszerint továbbszámlázós a cég helytálló, valóban törvénysértésről beszélhetünk, aminek jelen esetben a flotta tagjai is részesei. Hiszen senki nem fogja elhinni, hogy azt hitték az emberek, magánszemély szolgáltat nekik. Különben is, a nemtudás nem mentesít.
Állításoddal szemben nem akarok és soha nem is akartam senkit semmire rábeszélni, illetve semmiről lebeszélni. Abban szeretnék segíteni a többieknek, hogy a lehetőségek széles körét megismerve döntsenek és egyesekkel ellentétben nem vetítem ki másokra az indulataimat.
És,ami azt illeti korábban beszóltál mikor írtam, hogy mennyit spórolt nekem ez a flotta, most viszont a többiek hsz-aiból is ez tűnik ki, de végre találtam egyet, ami egész jó számomra, 3000 ft a havi díj,ami teljesen lebeszélhető 15 Ft/perc áron, kötnek szerződést (ez tuti legális),én kapom a számlákat, nem függök a többiektől, de még így is kell évente adminisztrációs díjat fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest