- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
Danika256 #2137 üzenetére
Tényleg, már írtad, hogy különrakva jó – e fölött elsiklottam…
Gépen ellenőrizd a muxolás után, hogy jó-e. Ha ott jó, akkor a médialejátszó bánik mostohán a beágyazott felirattal. Bár azt olvastam róla, nagyon intelligens és sokoldalú a feliratkezelője, plusz kezeli az MKV konténert is, előfordulhat, hogy bizonyos MKV-kat másképp értelmez, és a beágyazott feliratot is másképp értelmezi, mint kéne.
Mondjuk ha így van, ez eléggé nagy baj, mert ha nekem a 80 000 Ft-os Samsung tévém minden további nélkül megbirkózik a feladattal, akkor ez egy speciálisan ilyen célra tervezett, drága médiaboxtól is elvárható lenne.
-
BonFire
veterán
válasz
Danika256 #2134 üzenetére
Nyisd már meg egy jegyzettömbben azt az SRT-t csak úgy ellenőrzésképpen, és kukkants bele, mit is tartalmaz! Ha hülyeségeket, akkor azon a nyelvi kódlap váltása sem fog javítani, sem az átkonvertálás. Ha viszont jó, akkor csináld, amit Darvinya mondott, hogy kopizd ki a tartalmat, nyiss egy új TXT fájlt, abba illeszd be, majd mentsd el ANSI kódolással. Végül a kiterjesztést simán írd át SRT-re, és lesz egy vadiúj SRT feliratod, amit már a muxerben nem kell állítgatni, mert Defaulton is jónak kell lennie.
A készre muxolt filmbe nézzél már bele számítógépen mondjuk VLC-vel, és ellenőrizd, mi lett a felirattal. Ha ott jó, akkor a médialejátszód kavar, annak ellenére, hogy eddig csupa jót olvastam róla!
-
darvinya
titán
-
BonFire
veterán
válasz
Danika256 #2128 üzenetére
Min játszod le, ami ilyen kricckraccokat jelenít meg? Számítógépen (milyen lejátszóval)? Tévén? Nem kéne neki ilyennek lennie, naponta muxolok feliratokat a filmekbe, és soha nem kellett semmiféle nyelvi kódot állítgatni a muxerben. VLC-ben is jól jelenik meg a felirat és a tévén is.
-
válasz
Danika256 #1825 üzenetére
"Én nem tudok róla, hogy a 3D-s mkv fájlokat meg tudnád nézni 2D-verzióban."
Pedig meg tudod, ha olyan tévéd van, amin van ilyen funkció. Nem tudom, hogy melyik 3D-s tévé tudja, melyik nem, de az én Panasonic 65ST50-es tévémen néhány gombnyomás, és az SBS és OU 3D-t is simán nézzük 2D-ben.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Danika256 #916 üzenetére
Azért nem olyan egyszerű ez szerintem!
Szted azt, amit mondtam, az ujjamból szoptam ki? Kismillió mkv-t csináltam már ezzel a programmal, ezért tudom, hogy működik.
A force track-el nem kell foglalkozni.
Ha címet írsz neki, akkor az AUDIO stb helyett azt fogja írni - már ha jó az MKV splittere.
Egy kis fájlal kell tesztelgetni, amit pár másodperc muxolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest