Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• punisher1

aktív tag

Érdekes gondolatokat olvastam leírom én is az én véleményem.Nem tudom,gondolom az enyém is gagyinak számít MK808B PLUS-om van de én másokat tapasztaltam.
    1.Bill-t nem csatlakoztattam hozzá mert a BT-s egérrel is villámgyorsan be tudok írni bármit.
    2.Webkamerámat (Logitech C170)csak rádugom és azonnal működik is gond nélkül
    3.Nekem a monitoromhoz anno adtak egy DVI-HDMI átalakítót ezzel összedugom és gyönyörűen megy a monitromon is,de kipróbáltam a projectorral is azzal is működik gond nélkül.
    Gyári tápot használom amit adtak hozzá nincs vele semmi gondom.Valamint az 1GB rammal sincs semmi minden film full hd stb röccenés nélkül megy.Én egyedül a kontrollerrel nem tudtam összehozni.
    Én és sokan ismerősök közt is médialejátszónak vettem,nem pedig arra,hogy kiváltsak egy asztali pc-t.Ezért én nem is értem ki mit vár el egy ilyen kis kütyütől.Ez arra jó tényleg,hogy kiváltsak egy dvd vagy bd lejátszót és plusz némi extra funkció van benne pl.youtube-ozás.
    Lehet sőt biztos lesz olyan erős bivaly mini pc vagy már van is de pontosan mire lesz jó?Viszem magammal?És akkor viszek egy monitort is meg bill-t meg egeret esetleg egy nagy kapacitású hdd-t is amin a sok cucc van.Nagyon ütösnek kell lennie amire azt mondanám oké de annak meg hűtés is kell.Szerintem ez így teljesen rendben van legyen egy kis kütyű akár androidos ami stabil,gyors és kivált egy dvd-bd lejátszót illetve amit házimozinak használok.
    Legyen egy ütős gép amit használok ami legyen kicsi és ami fontos keveset fogyasszon.Igaz most is egy pici gépem van mini itx lappal ez elég erős ezen játszok és a dolgaimat intézem.Én amit fontosnak tartok jó lenne ha lehetne ütős gépet csinálni nagyon kevés fogyasztással és lehessen mindennel vezeték nélkül kommunikálni webkamera,monitor stb tehát nem legyen ennyi kábel nálam van annyi tyúkbél hogy nem igaz.Ezzel nem vitát szeretnék generálni ez csak az én véleményem de őszintén kíváncsi lennék,hogy aki vett vagy akinek van ilyesmi kütyüje miért vette,illetve mi volt a célja vele? :)

Új hozzászólás Aktív témák