- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
válasz
#79335424 #4149 üzenetére
Szia,
Kicsit hirtelen felindulásból kezdtem írni, elnézést kérek.
Tehát:
Van egy R-Box 809 III-m amiről már írtam korábban. 3188T-s, AP-s Wifi-vel.
Nem volt vele nagy gondom, de az utóbbi időben aktívabban használgattam és hiányzott egy pár dolog.
Olvastam, hogy kint van a 4.4.2 Rockchip verzió és hogy a KitKat aztán mennyivel stabilabb, pár funkció amit hiányoltam bele is került. KitKat
Mivel nem szeretem a nagy hákolást, így gondoltam, hogy a gyári jó nekem, Gapps-ot meg teszek rá valahogy. Azért nincs mert maga a Rockchip nem gyárt cuccot, így nem teheti bele.Persze előző ROM nem lett lementve, erről ennyit is.
Új ROM fel, nincs root, nincs gapps. Cuccoka telepítem, de fiókot csak nem tudok beállítani, így gondoltam mélyebb a gond. Root amit korábban használtam nem ment, anélkül nem tudtam recovery-t telepíteni.
Sosem volt, nem is tudtam, hogy kell, csak azért írtam, hogy onnan flash-elni rá gapps-ot, mert írták valahol.
Ettől még nincs és nem is vágom.Mivel senki nem hákolta meg a gyári ROM-ot, így elkezdtem utánajárni, hogy mik vannak még.
Namost vagy a RKM 802IV ami elméletben ugyanez és gyári.
Vagy Finless Bob, vagy Neomode custom ROM-jai jöhetnek szóba. Ezekkel mindig az a baj, hogy szép, gyors, de azért mindig vannak bibik is. Én meg a hülye fejemmel igazából elégedett voltam azzal ami volt, de mégsem.A fenti ROM-okat nem az 1.7-el (ott csak egy darab gyári .img-t flash-elsz azt csá) hanem az 1.37-el flash-elik ami tök más és kicsit le is akadtam ott.
Tehát most itt vagyok a színes szagos 4.4.2-vel amin semmi sincs. Olvasgatok, olvasgatok, de nem jutottam 1-ről a 2-re.
Mi a tanács, egyáltalán melyik ROM-al érdemes nekiindulni? Mondjuk az RKM gyáriakkal vajon melyik? RKM
Sorry, ha problémás vagyok, de igyekeztem (ha bár utólag) jobban körbejárni a problémát.
Eddigi és további tanácsokat is köszönöm!
Üdv,
Nagash
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest