Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Az árakat nem én határozom meg, nem kell semmi badarságot belemagyarázni a véleményembe, a kereslet viszont - többek között - tőlem is függ. Még ha csak kis részben is. Sztem egy elég korrekt összevetéssel támasztottam alá, hogy miért tartom nagyon drágának a tárgyalt eszközt, de ettől te még vehetsz belőle akár 200 darabot is...
Más: ha teljesen off a véleményed, akkor akár off-ba is tehetnéd.
(#3023) Somatom Azt írtam, hogy kb. annyit tud, de nem ez volt a lényeg, hanem hogy egy kijelző nélküli mini PC a hasonló hardverrel szerelt tabletek árának feléért vagy kevesebbért szokott kelendő lenni, ergo ez a cucc túl van árazva - SZERINTEM.
(#3024) géeles Ha most médialejátszókkal is elkezdjük összehasonlítani, akkor egyrészt nagyon messzire megyünk, másrészt pedig nem tudom, hogy pontosan mit tud a mali 450-es, szóval ha nem haragszol, akkor én most megállnék az ugyanilyan gpu-val szerelt tabletekkel való összevetésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest