Hirdetés
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
satmen
tag
T. Hozzáértők!
Pár hónapja foglalkoztat egy androidos tv okosító beszerzése. Így találtam erre a topikra is, és gyűjtöm az infókat. Voltak jelöltek, amik aztán mindig „elvéreztek” valamin…
Mivel mindenképp box kivitelt szeretnék -csatik, hűtés, csönd- így először T-R42-re gondoltam, majd a Minix Neo X7 következett. Olvastam a T-s mizériáról (T-R42), meg a kernelek csere-beréléséről, hát számomra ez utóbbi sem túl csábító… (csak itthoni (Bp) vásárlás jöhet szóba, pl. gar. meg ügyintézés miatt)
Most azt javasoljátok, legjobb várni (két-három hetet?) az „újakra”. (pl. RK3288 chip)
Említitek –magasabb, jobb kategóriának?- a Tronsmart kütyüket. Az áramos boltban már kapható is egyik tipus: TRONSMART VEGA S89. A fentebb említett kettőhöz képest Szerintetek ez milyen?
Azt gondolom, -a Tőletek olvasottak alapján- jóval használhatóbb…
Leírom amire leginkább kellene :
Youtube, online tv jó minőségű (1080-as felbontás mókolás nélkül!) lejátszására, akár 50”-os megjelenítőn, teljes képernyő módban is. (ezt úgy értem, -pl. egy zenei videónál- töltse ki a teljes képernyőt a tartalom)
A szerény tudásom és eddigi „kutakodásom” alapján ez a Tronsmart akár meg is felelhet az elvárásaimnak.
Mp-nek van Dune-m, az azon futó youtube (plugin-os) a HD videókat -is- döbbenetesen jó minőségben tolja az említett méretű megjelenítőn. Csak a találati képességei „szerények”, az ismert okokból… A Googl-s droidos kütyüknél ez -tudtommal- nem így van, gyakorlatilag PC szintű a találatuk.
Köszönöm előre is a véleményeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- OLED monitor topic
- Windows 10
- The Crew sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest