Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézted már a Freaktab AML topikjait? Már régóta megy a romolás. Szerintem ez a SOC lesz a következő sláger. Bob nagyon berágott a 3188T miatt. Korábban linkeltem az álláspontját. Ha az AML -nek ez a SOC -ja megüti a mércét, akkor Ő biztos, hogy át fog rá állni és a többieket is erre fogja buzdítani. Sztem nem lesz nehéz. A teszt amit írtam, konkrétan egy felhasználó tapasztalata. Az AML videó (XBMC) szempontból eddig is jobb alap volt, mint a Rockchip. Csak összességében volt gyenge. Ez a SOC viszont minden tekintetben ütősebb, mint a 3188, és a modulok is ismertek ( 8GB -os verzió = AP6210, 16GB -os = AP6330). A GB -nak is mindegy. Olyat árul, amire kereslet lesz. Az RK pedig megérdemli. Persze azért kíváncsi leszek Neomode hétvégi megjelenésre bejelentett 3.1 -es romjára. KitKat alap 3188T -re, ami jó MK809III -ra és MK802IV -re. Ha beválik, akkor kihagyom az AML -t. Ha nem, akkor....
fPApi:
Sztem nem kell ennyire komolyan venni azt a specifikációt. "Bakiztak" már ennél nagyobbat is a kínaiak. Egyébként van ennek valami értelme? Szerintem egy 16GB -osra is elfér, amit érdemes egy flash -en tárolni. Egy 64 -es helyett szerintem már inkább háttértár, vagy NAS a praktikusabb. Inkább a belső tárból vennék nagyobbat (Beelinknél 12 usd a különbség), mert ez nem flash, hanem eMMC. Egyrészt gyorsabb az elérése, másrészt 16GB -on már elfér két oprendszer, duálboothoz. Tudom, hogy még nincs, de biztos, hogy portolni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest