Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• goldenfish7

tag

Sziasztok fórumtársak!

Tegnapi nap érkezett meg a T-R42-esem Kínából (február 18-ai rendelés). :Y A táp 3A-es, így remélem elbírja a 2,5" külső HDD-t. Első benyomások terén nagyon kellemes meglepetés. A Samsung Galaxy Mini 2-es androidos kütyüm mellett ez klasszisokkal jobb, persze ez csak beltéri használatra jó. :) Az Android 4.2.2 nagyon jól néz ki...a négy maggal fergetegesen gyors a telóhoz képest. Egy CRT TV-vel használom, de bámulatos, hogy nem szaggatnak a Youtube videók HD -ban sem. A feleségem asztali PC-jét gyorsaságban kenterbe veri, bár ugye egy PC-vel több mindent meg lehet csinálni (videószerkesztés, CAD stb.). De szórakosztatás terén most nálam verhetetlen. Gyári ROM van még rajta és eddig nincs semmi problémám vele. Wifi egyből csatlakozott. A HDMI porton lehetne választani 1920x1080 -as felbontást, gondolom úgy kicsit lassulna, de nekem most bőven elég így az RCA kimenetekkel használva. A csatlakoztatott billentyűzetet akarom még beállítani, hogy az ékezeteket kezelje. Szóval nagyon klassz a gép. Semmi zaj, csak teszi a dolgát. A menü nagyon gyors, persze még nem laktam be teljesen, de már vannak rajta appok. Nagyon jól testre lehet szabni mindent. Nagyon csúcs kis gép, szerintem meglesz egy darabig, mert fogyasztásban nagyon ott van, a TV jóval többet eszik és "hangosabb" is mint a T-R42. Remélem sokáig bírják majd a forrasztások. :D Kissé melegszik, próbálom majd valami fémet alá tenni. :) Az MXPlayer is remekül fut rajta alapból, még nem kellett codeket feltenni hozzá. A flash tartalmakkal is remekül boldogul, eddig nem találtam még a HD tartalmak között sem olyat, ami nagyon kifogott volna rajta. Így átlag felhasználóként nagyon tetszik, el lehet vele lenni. :) Ha ez ilyen, akkor milyen lehet az általatok már emlegetett újabb, gyorsabb kütyük. Tetszik, hogy kb. 20 mp alatt bebootol. Eddig ennyi, ha még valami érdekeset találok megosztom veletek, bár elképzelhetőnek tartom, hogy itt sokan már túl vannak ezen a kis vason... :)) Eddig csak: :DD :C :R :C :DD

Új hozzászólás Aktív témák