- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, hogy az a program milyen protokollt használ. Én úgy vettem észre, hogy azonos körülmények között az FTP a leggyorsabb. Nekem csak egy SGS2 -m van, ami csak 65Mb/s elméletire képes. Pont úgy, mint az AP6210. Így bármelyik lehet a szűk keresztmetszet. Minden esetre az általam mért 3,5MB/s (28Mb/s) sztem nem rossz eredmény. Persze nálad más a szitu, mert egyértelműen a stick wifije a szűk keresztmetszet. Ha a stick lanon lenne egy jó routeren, akkor a Note3 ac -s wifije símán tudná tolni a kütyü lan plafonját, ami sztem átlagosan olyan 8MB/s (64Mb/s) körül lehet. Vagy egy n -es, 300 -as wifi adapter is érdekes eredményt hozhat egy Note3 -mal. Ha jól emlékszem, Vargalex, 3066 -on mért 80Mb/s -t is, bár ott nem volt konkrét adatírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest