Hirdetés
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Poco F7
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gagarin70 #1335 üzenetére
Jelenleg nálam a használhatatlan kategória, de ez valószínűleg vmi user hiba következménye. Csak még Androidos pályafutásom alatt nem találkoztam ilyennel. Flasheltem a romot, szépen elindult. Kivártam, újraindítottam ahogy kell. Tiszta telepítést akartam, nehogy vmi TiBi -kavar bezavarjon. Megnyitom a Solid Explorert és látom, hogy a /mnt/sdcard tök üres. Hmmm... Beállítások - tárhely - felhasználói tár - ismeretlen partíció. Hmmm2... Megformáztam, úgy tűnt, hogy minden OK. De most az alkalmazásaim átneveződtek. Mindegyik kapott egy "1" -et és jelenleg nem tudom, hogy mit rontottam el és hogyan tudom visszacsinálni. Gyári visszaállítás volt, de nem segít.
Egyébként a rom tetszene (720p kernellel flasheltem, ez az alapbeállítása a romnak), csak a CWM -et raktam be a gyári rcovery helyére. A launcher nem a kedvencem. Viszont alapból benne van egy SPMC (XBMC). Még nem jutottam a teszteléséig, de működik és állítólag villogás/akadozásmentesített. Ez egy érdekes kérdés, mert ez elvileg összefüggésben van a film fps -ével és a kütyü frissítési frekvenciájával. Ez a kernel 60Hz -es. Még nem néztem, hogy mi a szitu 25fps filmeknél. Wifi jó, egy napot ment hiba nélkül. Hotspot is működik lanról. USB -hangkimenetet ez is elfelejti, de ezt már jelezték Neomode -nak. Ennek is van már a hangmenüjében SPDIF. A Play MK809III -ként látja. Néztem "problémás" alkalmazást, mutatja a Play. Csak most két MK809III készülékem van a Play szerint (lehet, hogy ez is összefüggésben van az átnevezett alkalmazásokkal).
Ez a mac -cím váltogatás nekem gáz. A routerben fix IP lenne kiosztva, ami így nem működik. Ki kellett kapcsolnom a korlátozásokat, hogy legyen netem, ami szintén nem nyerő.
Milyen Finless -re gondolsz? Én nem találtam Finless -t, pedig kerestem, mert inkább azt raktam volna fel. Az Ő romjai nekem valahogy összeszedettebbnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest