- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz
janakbacsi #6299 üzenetére
Fuggo dualsim Xiaomi? Meglepne.. mag az olasz Voda. Egyebkent termeszetesen attol nem lesz fuggetlen (az az EFS-ben van)
-
janakbacsi
őstag
Ha egy Redmi Note 8 nem független, és kinyitom a bootloadert és teszek rá gyári fastboot romot akkor is függő marad?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Miért nem tudok file-t csatolni Gmail vagy Outlook esetén? Valahogy az elmúlt 1-2 hétben meghülyült a rendszer, nem enged képeket, dokumentumokat csatolni random módon sem messengeren sem Outlookon, sem Gmailen.
-
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610 #6290 üzenetére
Igen, amint írtam is, a beépített Downloads app. De korábbi MIUI verziókban nem volt ilyen folder a folderben. Egyszerűen egy Download mappa került be.
-
-
zsoltip
őstag
MIUI 13.0.4 Stabil MIUI EU ROM
Xiaomi Mi 10 ProMiért jön létre a Download mappán belül egy DLManager mappa? (mind2 említett folder ugyanazzal a "sárga mappa, bal alján kis zöld nyíl" ikonnal van jelölve.)
Ha törlöm, újra létrejön.A Downloads app, Settings, Location for downloaded items alatt van ez a folder beállítva. De rákattintva "Can't change..." üzenetet kapok.
-
p5quser
tag
Sziasztok!
Találkozott itt már valaki a MiUnlock 1004-es hibájával? Sim kártya és Mi account a telefonhoz van fűzve, de valamiért az Unlock Toolból nem jön meg az sms. A helpben előkotort linken ugyan be tudok lépni az accountomba (érdekes, hogy az email megjön), de már a bejelentkezés után is error 1004-et ír ki. Ha rányomok az unlockra, akkor lefut check device, de az unlockra 1004-et ír.
Előre is köszönöm! -
trebrona
nagyúr
válasz
Rocso666 #6284 üzenetére
Idézet a tesztjéből:
Meglepő gyenge pont viszont a kétcsatornás WiFi modem (802.11a/b/g/n/ac, Direct, HotSpot): több routerre kapcsolódva is a szokásos letöltési sebesség felét kaptam, feltöltésnél pedig annál is kevesebbet, ami főleg képek és videók lassú szinkronizálásakor tűnt fent.Mondjuk azt nem értem, hogy 2k-s kijelzőn minek 4k-s videót nézni.
-
aviator
tag
Sziasztok,
MIUI 13.0.7-ben hogyan lehet elővarázsolni a beállításokban a Több felhasználó lehetőséget? MIUI 12.0.10-ben sikerült: Fejlesztő mód --> Fejlesztői beállítások --> MIUI-optimalizáció kikapcsolását követően megjelent. MIUI 13-ban nincs ilyen lehetőség, nem is jelenik meg. Van erre valakinek ötlete?
Előre is köszönöm!
-
Rocso666
csendes tag
Hali.
Ma vettem meg az első Xiaomi telefonom , de eddig hatalmas csalódás..(Redmi Note 10Pro)
Már az első bekapcsolás se volt az igazi.. , egyből volt egy minimális fagyás. Az akkumlátor 72%on volt és kb 1 óra alatt lement 46%ra.
És ami a legfájóbb az az , hogy nem tudok normálisan Youtube-ot nézni. ( alkalmazás) Hiába rakom 4k-ra a videót , visszaugrik 480p-re. Pedig a Wifivel 100% minden rendben van. ( próbáltam már a wifi ki/be stb opciókat) A böngészőből meg simán lejátsza a 4k videókat.
-
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
Xiaomi.eu romom van mi10t-n. Miui 13, Android 12.
Natív sip miui miatt nincs vagy Android 12 nem támogatja?
Köszönöm -
-
liksoft
nagyúr
válasz
hroberto #6279 üzenetére
F nálam nem figyel be, mert nem vagyok rajta.
Amúgy 2-3GB az alkalmazás és hivatalosan az anyaguk. Amit lehetett az SD-re teszek. Szoktam takarítani. Az "Egyéb" szokott nagyobbra nőni mint a "Rendszer". Hozzáértő szakiktól megtudtam, ez is a rendszer része, hiszen pótolhatatlan dolgokat tárol itt, és a hibát akkor követtem el, mikor megvettem 16-al a telefont. Akkor még több program volt rajta, és 6-7GB szabad hely. Mindegy, ez van. Most is CSAK azért írtam, mert másnak is volt ilyen gondja, és számomra érthetetlen (vagy véletlen), hogy mobilnet bekapcsolása után "jelentősen" nőtt a szabad terület. CSAK a tapasztalatomat osztottam meg. Nincs kérdésem!!
-
vlevi
nagyúr
válasz
liksoft #6276 üzenetére
Érdemes megnézni, melyik alkalmazás mennyi helyet használ.
A tárhely résznél legalulra görgetve meg tudod nézni alkalmazásonként is a helyfoglalást.
Sajnos az utóbbi években maguk az alkalmazások is hatalmasra dagadtak, nem csak az általuk tárolt adatok.
pl. Google fotók, az alkalmazás 150MB, gyorsítótár 556mMb, az összesen 700Mb. És ez csak 1 app
pl. OTP SZÉP kártya alkalmazás, amit csak arra használok, hogy megnézzem, melyik zsebemben mennyi pénz van, 130Mb helyet foglal. -
liksoft
nagyúr
Hali!
Nagyon érdekes dolog történik a telefonommal. Nem merem semmihez sem kötni, most még csak a történetet írom le. Állandó gondom, hogy a telefonom 16G memóriájából egyre kevesebb a szabad. 15 körül még túlzottan nem izgatott, szóljon, oszt annyi. De sikerült 15,6-ig eljutnia, míg az "Egyéb" kategória már a 7-et is elérte. Úgy voltam vele, minden lement, alapra állít, visszatölt.
És itt jön egy véletlen!
Szinte mindenhol wifi-t használok, a mobilnet nálam ritka. Véletlenül viszont azon hagytam a gépet, és láss csodát! 1 nap környékén a tisztítás után lement a foglalt hely 14,9-re!Olyan mintha a mobilnet hiánya miatt betárazna el nem végzett műveleteket, és az hízik... Persze lehet totál más van mögötte, de ha ez, akkor az felvet bennem pár kérdést......
-
sbe561
tag
Üdv!
A feleségem Note 8T-jnek gyenge a térereje, vagy van hogy nincs is, amíg nekem a 4g-t jelez a telefonom, neki pedig csak H+-t. Ugyan annál a szolgáltatónál vagyunk. Szerintetek ezt egy rom csere orvosólhatja, vagy ez hardveres hiba lesz? Gyári vissza állítás és sim csere már megvolt, de sajnos nem segítettek...
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Download mappán belül létrejön a DLManager mappa.
Download app, Settings, Location for downloaded items: erre a mappára van beállítva, vélelmezem, ezért jön létre, ha törlöm is.
Ezt a lokációt viszont a szimpla Download (befoglaló) mappára állítani nem lehet, vagy nem látom, hogyan.
Mi lehet ennek a módja? -
Geby
senior tag
Sziasztok!
A telóm bootloopos lett. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mit lehetne vele kezdeni ?
Itt van pár hozzászólás amiben ötletelgetünk. A harmadik hozzászólásban hosszú videó a telefon jelenlegi állapotáról.
[link]Előre is köszi ha megnézed, ötletelsz.
-
DrDobos
őstag
válasz
aprokaroka87 #6270 üzenetére
Lehet. Gondolom megoldás lehet valakitől kérni egy Xiaomit, és abba betáplálni valahogy a backupot..
-
77karesz
tag
válasz
aprokaroka87 #6267 üzenetére
Azt nem tudom,nem szoktam titkosítani.
-
DrDobos
őstag
válasz
aprokaroka87 #6267 üzenetére
volt titkosítás, azt mondta
txt/csv-be váltva voltak jegyzetrészletek, amik kivehetőek voltak, de a nagy része hatalmas dekódolatlan összevisszaság
aa com.miui.notes alatt gyakorlatilag semmi sincs
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #6262 üzenetére
Nagyon köszi a tippeket:) ez a 2 megoldas sajnos nem sikerult, meg probalgatom, hatha valami.. a legjobb az appot lenne megoldani valahogy, és onnan lemasolni
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6262 üzenetére
Nem lennék meg lepve ha az a fájl csak valami értelmetlen dolgokat tartalmazna.
-
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #6260 üzenetére
.bak fájl
-
válasz
DrDobos #6259 üzenetére
Mivel más app, más a formátum, nem biztos, hogy van erre megoldás.
Én megnézném, milyen formátumú a mentés, hátha pl. CSV. Azt (átnevezés után) Excellel meg lehet nyitni, ahonnan ki lehet menteni pl. TXT-ben, amit lehet importálni a Samsuns appjába. De lehet, CSV-t is megeszik.
(De ahogy említettem, gyártófüggetlen megoldást javaslok, különben a következő költözésnél ugyanígy járhat.) -
tknof1871
őstag
OTP, KH, Raiffeisen, stb, minden banké működik? Nekem azt írta a bankom, 2021-től a mobilbank alkalmazást és az e-bank belépést is (mobiltoken) elérhetetlenné tették. Nem csak az EU ROM esetében, az összes custom ROM esetében. Szerintük nyílt forrású operációs alatt nincs meg a "beépített Google biztonság" és kártevők települhetnek a telefonra.
Ha még is működik a mobilbank, akkor mindig? Nincs olyan, hogy a bank néha talál egy trükköt és rájön melyik telefonokon fut az eredetitől eltérő ROM. Akkor letiltja a mobilbankot. Erre a custom ROM készítői kijönnek egy frissítéssel és a bank azt hiszi az eredeti gyári ROM fut. Szóval nincs egy örök versenyfutás a ROM készítői és a bank között, ami miatt néha mégse működik?
-
tknof1871
őstag
Üdv! e-Bank vagy mobil bank alkalmazások működnek EU ROM alatt?
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #6253 üzenetére
Köszi! Megprobalok keresni egy megbízható oldalt, ahol le tudom szedni az apk-t.
-
-
DrDobos
őstag
válasz
Viktor0610 #6251 üzenetére
Koszi! Az mukodhet, hogy letoltjuk a samsungjara a Xiaomi Notes appot?
-
válasz
DrDobos #6250 üzenetére
Abból a szempontból mindegy, hogy a bejelentkezés nem segítene egy másik gyártó készülékére való másolásban.
Nem tudom hány és milyen jegyzetről van szó, de mikor én költöztem egyik appról a másikra, akkor exportáltam a kiindulási appban a jegyzeteket, majd importáltam a másikban. (Az én esetemben csak szöveges jegyzetek voltak, nem túl sok.)
A későbbiekre javasolnék valami gyártófüggetlen appot (pl. Google Keep), hogy sima legyen a költözés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest