Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
Miui 11, android 9 rendszeren hogyan tudom kikapcsolni a frissítést és azok értesítéseit?
-
trialboj
őstag
válasz
zeon.hu #5393 üzenetére
Én a telefonra gondoltam, ott kell mutogatni a QR kódot, nem látok semmilyen opciót hogy kirakja a tálcára se jpg-t se pdf-et.
És más gond is van, őrületbe kerget ez a miui. Most a csengőhangot nem engedi állítani. Csak olyat enged ami már alapból rajta van, de ha feltöltök rá egyet a ringtone mappába, nem aktiválja pedig mutatja hogy ki van választva, a sound n vibration menüben ha a csengőhang hangerő csuszkát mozgatom nem kezdi el játszani és ha hívnak akkor a default csengőhang szólal meg, ugyan ez a helyzet ha az összes csengőhang menüben az online csengőhang kiválasztására kattintok és letöltök egyet.
Nem értem mi az anyja kínja van, előző telefont is xiaomi volt, azon ugyan ezeket az mp3 fájlokat be lehetett állítani, itt miért nem hagyja? -
-
Dinter
addikt
válasz
Viktor0610 #5387 üzenetére
Nem, de az akkuhasználatnak mi köze lenne hozzá?
-
trialboj
őstag
Lenne még egy kérdésem. Romániában élő rokonnak kellene a kezdőképernyőre kirakni egy pdf-et, ami ott a vakcinaigazolvány. Nem találom rá a megoldást, de még csak megjelölni sem tudom hogy elöl legyen ha megnyitja a file managert.
Nincs semmi módja ennek, muszáj mindig megkeresse a doc folderben?Köszi
-
-
-
trialboj
őstag
válasz
Viktor0610 #5387 üzenetére
A MIUI kanosszajáráson túl vagy?
Ez mit jelent?Van valami okos megoldás hogy egy xiaomi telefon ne kérjen állandóan jelszőt vagy ujjlenyomatot ha otthon használja a user? Samun van olyan hogy smart lock, és bixby rutin, amivel be lehet állítani mikor ne zárja, itt nem találok semmit.
Legalább annyit szeretnék hogy ne kérjen egyből ha elalszik a képernyő, nagyon zavaró, főleg nekem amíg beállítom másnak a telefonját.
KÖszi -
-
Dinter
addikt
Az miért van, hogy az outlook folyamatosan kidobál az egyetemi és munkahelyi fiókból? Nem változik a jelszavam, semmi mégis kb hetent 3-5-ször újra bejelentkeztet, nagyon idegesítő..
-
trialboj
őstag
válasz
Zsoleszhun #5383 üzenetére
A gugli nem szinkronizálja a call historyt és az sms beszélgetéseket, a tulajnak fontos lenne. Azóta helyere jött, a sync menüben tovább kellett lépjek, egész a felhőben való megtekintésig, itt újra szólt hogy smst kell küldenem, majd ezután vissza lépve mar szinkronizálta az sms-t és a hiváslistát is.
-
trialboj
őstag
Sziasztok,
Ajándék telefont szeretnék felokosítani valakinek, régebbi xiaomiről vált redmi note10-re, és hiába raktam bele a sim kártyát, valamiért nem szinkronizálja a kontaktokat stb, azt írja küld majd egy sms-t de nem érkezik meg. Mi ennek az ok,a hogy tudom megoldani?
KÖszi -
pilipi
aktív tag
válasz
Tompika777 #5376 üzenetére
Ezért is írtam le a pontos útvonalat.
Mert így nem a helyi csengőhang kiválasztására nyomni hanem megjelennek az alapértelmezett hangok között automatikusan.
Ha az alapértelmezettek között vannak gondoltam hátha kevésbé felejti el a rendszer. -
MeSKA
aktív tag
Sziasztok!
Létezik desktop mód Xiaomi telefonokra? Meg lehet oldani valahogy? A Xiaomi 10T tudná elvileg?
Előre is köszi a segítséget! -
cimp
senior tag
Sziasztok!
Már akkor MIUI-t használtam, mikor telefont nem is gyártottak hozzá! Még a Samsung Galaxy S-en. Egyik kedvenc funkcióm azóta is a beszélgetés rögzítő, amit sajnálattal tapasztaltam a ma vásárolt Mi 11i-n, hogy ihatok rá hideg vizet. Azt a tárcsázót kapta ami miatt rövid időn belül megszabadultam anno az A1-től is. Évekkel ezelőtt hetente pakoltam fel a MIUIHU aztán EU verziókat. Ezek működőképesek még mindig? illetve Mi 11i-re van csomag? Ha igen, akkor szájbarágósan megtalálom a leírást? Régen volt mikor napi szinten romoltam. -
Tompika777
senior tag
válasz
mobilizmo #5367 üzenetére
A csavar az még ebben a csengőhang sztoriban, hogy nem mindegy, hogy melyik felkínált lehetőséggel(programmal) választod ki... Azt hiszem csak az egyikkel működik stabilan a kiválasztás. Szívtam én is a sajátommal, csak már nem emlékszem melyik mód volt a nyerő,szóval próbálgasd te is,ha az egyik nem menti, akkor újra már másikkal válaszd ki és mentsd.
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Asszony kapott egy RedMi Note 10 5G-t, próbálom beállítani neki. MIUI-ban nem vagyok jártas és a csengőhangokkal szenvedek. Családon belül van egy-két ember akinek egyedi csengőhangot kellene beállítani, ezek formátuma mp3, de van egy amr is. Ezeket még úgy ahogy sikerül, de ezeket is el tudja "felejteni". Viszont az "általános" csengőhangot (ez is mp3) nem emészti meg. Hiába van kiválasztva nem az szól, hanem valami a MIUI-val jövők közül. Szóval erről kellene általános tanácsadás, illetve konkrét kérdés, hogy hol tárolja a csengőhangokat. Mert van arra utaló nyom, hogy az egyedieket is valahova átmásolja, csak nem találom.
Előre is köszi. -
Móncsa
aktív tag
Sziasztok! A Mi Max2 mostanában azt csinálja, hogy nem érzékel semmit sem a képernyő , újra kell indítani a telefont majd vagy jó lesz vagy nem , hetente egyszer biztosan "lefagy" . Mi lehet a gond mi lehet a megoldás? Köszönöm.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
hódmaci #5359 üzenetére
Valamit rosszul állítottál be!
Ha védett/ le van lakatolva, akkor hiába törölsz mindent, azoknak tovább kell futnia.Ha nálad nem jön elő az alkalmazás váltóban hosszú nyomásra a lakat lehetőség, akkor:
Biztonság app - Sebességgyorsítás - {fogaskerék} - Zárolt alkalmazások, itt kapcsold be, amit memóriában akarsz tartani. -
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem a készülékemre a macrodroid alkalmazást.
Hogyan tudom elérni, hogy semmiképpen ne álljon le?Ez alapján próbálnám de valamiért ha megérintem a bal alsó gombot és törlés minden akkor leáll.
Azt szeretném, hogy ekkor is fusson.
Háttérben futás engedve, hol kell beállítani?Ezt szeretném elérni. Emiatt kellene ez a program, de ha tudtok rá más biztosabb megoldást azt szívesen fogadom.
Note 9s pro
MIUI 12.0.4
Android 10 QKQ 1.191215 -
Adebayor
aktív tag
sziasztok
Egyik napról a másikra, azt vettem észre, hogy jobban merül a mobilom, mint eddig, pedig nem változtattam a használatán. Megnéztem, hogy a cella készenlét ami 30% körül van az energiafogyasztásnál. Valamit elállíthattam? Mondom, eddig elviselhető volt, de most nagyon fogy az akksi.
Egyébként az egyik reggel vettem észre. Lefekvés és a kelés között, amikor nyilván nem nyomkodom, szinte 15%-ot esett. Vagy már a fene tudja mennyit, de többet, mint előtte.köszi, ha próbáltok segíteni.
-
Landsmann
addikt
Reggel, mikor felkeltem, látom egy értesítés van a telefonon. Smart Lock. Rákattintok, azt írja, több mint 4 órája nem lett használva, ujjlenyomattal igazoljam, hogy én vagyok. Nem is volt semmi gond. Csak eddig ilyet én nem láttam. Éjjel sosem nyomkodom, hiszen alszok. Ezt mégis mi aktiválja akkor? Redmi 9 a készülék.
-
laci1892
őstag
Még egy kérdés.
A miUI egyik beígért újítása az asztalimód volt.
Ezt pontosan hogy tudom elérni? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompika777 #5353 üzenetére
A widget frissül, csak épp nem jelez az ismerősöknél, hiába van beállítva.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Hátha itt lesz ötlet:
Ez a névnap alkalmazás jó ideje nem jelez a névjegyzékben szereplő neveknél, pedig minden engedélyt megkapott.
Esetleg ötletek?
(Alkalmazás topikban kiderült, hogy másoknál működik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest