- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #5045 üzenetére
Mióta hívják pirítós kenyérnek az értesítéseket?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Tökimanó
senior tag
-
flash-
veterán
állandóan bejön az az üzenet egy felső kis szürke hátterü ablakban hogy "háttérfolyamat" (MIUI 12 - Poco F3)
ezt hogy lehet kikapcsolni? mármpint ezt az értesítést? -
erzol
őstag
válasz
andriska0725 #5038 üzenetére
Én is swiftkey-t használok mi 11i-n.
Némán teszi a dolgát. -
Zsoleszhun
addikt
válasz
andriska0725 #5038 üzenetére
Nekem is ki van kapcsolva és nincs hangja. Újraindítás volt már?
-
andriska0725
tag
válasz
aprokaroka87 #5037 üzenetére
Nem oldja meg, lehet elengedem a swiftkeyt
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
andriska0725 #5036 üzenetére
Swiftkey adat törlés sem oldja meg?
Nekem ez inkább swiftkey hibának tűnik.
-
andriska0725
tag
válasz
aprokaroka87 #5035 üzenetére
Igen, csak itt jön elő ez a probléma.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
andriska0725 #5034 üzenetére
Csak swiftkey esetén produkálja?
-
andriska0725
tag
válasz
aprokaroka87 #5033 üzenetére
Swiftkeyen belül kivan kapcsolva a hang.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
andriska0725 #5032 üzenetére
swiftkey-en belül nincs rá beállítás?
-
andriska0725
tag
Sziasztok. Adott egy mi11i miui 12.5 rendszerrel. Az az érdekes dolog állt elő, hogy hiába kapcsolom be a néma üzemmódot, gépeléskor billentyűzet hang ugyanúgy megmarad. Swiftkeyt használok.
Előre is köszi ha tudtok segíteni. -
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5030 üzenetére
Az is igaz, viszont mint írtam, nekem zsebembe kikapcsolt. Legalább ez elkerülhető lenne.
-
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5024 üzenetére
Igen ezt tudom, csak így ha elhagyja valaki a telefont, pikkpakk kikapcsolható. Vagy nekem pl zsebembe is lekapcsolt már, ahogy a kocsiba beültem, pont nyomódott a bekapcs gomb.
-
Gaberking
senior tag
válasz
Viktor0610 #5027 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Xiaomi 11T - MIUI Global 12.5.5.0
Mikor a némítást kikapcsolom, értesítési hanggal jelzi.
Hogyan tudnám kikapcsolni ezt a hangot? -
-
aprokaroka87
nagyúr
Valószínűleg igen, lehetne rá beállítás.
Bár kérdés hogy te a ki kapcsoló menü megjelenítésre gondolsz vagy arra hogy ha kb 5mp nyomva tartod a be kapcsoló gombot, akkor ki kapcsol.
Nekem pl Redmi note 7-en Pixelexperience rom van, de most megnéztem van-e rá opció, de nincs, fent van a Gravitybox, és abban van rá opció hogy a kikapcsolódási menü ne jelenjen meg zárképernyő esetén.
-
seger
addikt
Engem zavar, hogy lezárt kijelző mellett ki lehet kapcsolni a készüléket xiaomi mi11. Samsung note 9-nél csak feloldó minta vagy ujjlenyomat feloldás után lehetett kikapcsolni. Ez valami beállítás kérdése?
-
juve600
nagyúr
üdv
gyári Mi böngészőből nem tudok képet feltölteni, a kamera alkalmazást nyitja meg nem a galériát , van erre valami megoldás ? -
flash-
veterán
Egy regebbi telefonon a miui gyari jegyzet appban levo jegyzeteimet hogy tudom átszinkronizalni egy masik xiaomi telefonra? Ugyanaz a mi fiók mégsem kerülnek át a jegyzetek
-
válasz
this is life #5018 üzenetére
Hát igen. Kb. 20. alaklomra így csináltam én is
-
válasz
body007 #5016 üzenetére
Flasheles nélküli custom rom telepítésének menete , bár nem az eszközödhöz íródott ,de alapnak talán nem rossz :
-Twrp használata flashelés nélkül,illetve rom telepítés :
1. boot to fastboot mode (power + hangerő le)
Cmd/power shell alól kiadandó parancsok:
2.fastboot boot twrp.img
3.twrp: wipe-> format data -> yes
4.twrp -> reboot to bootloader
5.cmd ->fastboot boot twrp.img, rom másolása a telefonra , vagy otg-ről betallózni.
5.twrp: install rom
6.wipe data,dalvik/art, cache
6.Power off in TWRP
7. boot to official recovery (power+volume up)
8. wipe all data then reboot to system -
seger
addikt
Adott egy mi11.
Megoldható valahogy, ha a galériát megnyitom, akkor az albumok legyen az alapértelmetzett és ne a fényképek?
-
-Tsaba-
tag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy sem gmailben, sem más alkalmazásban nem enged képet vagy fájlt csatolni a telefon. Belépek -> melléklet csatolása -> beugrik a fájl kezelő - > kiválasztom a képet/fáljt -> rákattintok de visszalép és nem történik semmi.
Elsőnek kutakodtam az engedélyek között, de hibába, mindennek adtam aminek csak tudtam/értelmét láttam. Gmailnél drive-ról tud csatolni, de saját galériából sehogyan sem.
Köszönöm az ölteket -
válasz
body007 #5008 üzenetére
Na mostmár tényleg tanácstalan vagyok
Linux-on is egy pillanat alatt "végez" a flash:body@body-ThinkCentre-M83:~/Letöltések/platform-tools$ ./fastboot flash recovery twrp.img
Sending 'recovery' (60776 KB) OKAY [ 1.788s]
Writing 'recovery' OKAY [ 0.476s]
Finished. Total time: 2.266sMi a nehézség lehet vele?
szerk.:
fastboot boot twrp.imgÍgy bejött a twrp
Itt egy jó guide
-
Landsmann
addikt
Megint törölte az összes mentett Google célt a kezdőképernyőről az időzített ki és bekapcsolés, hogy az isten verníémeg!
-
crok
nagyúr
válasz
body007 #5005 üzenetére
Be tudod boot-olni a TWRP-t?
fastboot boot twrp.img
Meg a fastboot mód.. talán tedd így bootloader módba, utána próbáld a flash-elést:
adb reboot bootloader
Utána magát az image-et lehetne magából a TWRP-ből flash-elni az Install alatt (image-et kell kiválasztani, utána a file-t, utána a partíciót (recovery)).Meg nem tudom számít-e, de esetleg használd azt a TWRP-t amit a Xiaomi.EU AFH recovery tárhelyén tartanak a készülékhez (clover ez, igaz?). Meg ugye akkor az eredeti file-t átnevezted erre a twrp.img-re? Bár sose értettem minek ez..
A másik: a flash lement.. akkor miért fastboot reboot? Az boot-olja a rendszered simán.. nem recovery-be akartál bemenni? Akkor fastboot reboot recovery. De menj át linux-ra, ott nincs Windows faktor -
Ha lenne írtam volna
Persze látja, kiadom a feltöltés parancsot és ott áll és vár és vár (vagy, h mondjam, h nem történik semmi?)Ígye
Most dobott egy hibát is és kilépett (a fastboot-ból is). Visszalépek a fastboot-ba és kiadom a parancsot akkor meg örök ciklusba kerül (nem csinál semmit)Kihúztam a usb csatit és új hiba:
Sending 'recovery' (60776 KB) FAILED (Status read failed (Too many links))
fastboot: error: Command failed -
Most érkeztem foglalkozni a mipad nyitásával. Igazatok volt, ryzen-en (1600) nem megy a dolog. Intel-en első klikkre ment
Akkor most jön rá egy twrp majd vmi friss rom. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #5000 üzenetére
Akkor felejtős és úgy kalkulálok.
Régebben egyszerűbb volt, most már a magiskes állítgatáshoz, szenvedéshez már nem lenne türelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest