- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegyszer #3997 üzenetére
Azt nem másoltam volna ide , csak a leírást, igaz értelme nem sok van , mert ami ott müködik , az közel sem biztos, hogy más telefonnál is használható módszert . Főleg , hogy lassan voodoozás kategória , anno a redmi 3 sima liba , mi4c-nél már várakozási idő , elrontott flasheles után deepflash kábel ..stb mi mix2- nél megint könnyen ment ,mi note 10 lite pedig eddig a legmelósabb ilyen téren.
Telefonra felrakni, erőszakolni nem arra való romot botorság és butaság . Olvasni,olvasni , tájékozódni ha minden információ meg van , a helyreállítási lehetőségekkel együtt akkor indulhat a móka . -
llaszlo
veterán
Mivel lehetne megoldani, hogy a naptár eseményekhez igazítsa az üzemmódot?
Pl ha elfoglalt vagyok, akkor némítsa le a telefont. -
vegyszer
addikt
válasz
this is life #3996 üzenetére
Sőt, az se szerencsés, ha a Mi Note 10 lite romjával, TWRP-jével frissítés fel a nem ilyen típusú telódat.
Más topicban láttam ilyet, hogy egy akármilyen kinai dzsunka telóra valaki Samsung galaxy S3 recoveryt tudott pakolni. EGYSZER. Soha többé nem bootol be a teló, pedig nem volt benne negyed óra üzemidő se.
-
A cib alkalmazás miatt szükség van a magisk hide-ra , magisk átnevezésére custom névre , mert kiszúrja a kis genyó app , és 5 klikkelés mire be tud lépni az ember (majdnem azt játsza el , mintha akkor aktiválnád a cib app-ot ) . 168 óra a bl nyitás ideje . Custom rom telepítéshez pl xiaomi.eu ,a telefonod szakmai topikjában érdemes utána olvasni,kérdezni , xda, telegramm, a xiaomi.eu weboldalon is érdemes körülnézni .
Általános és mindenre kiterjedő leírás nincs.
Például hiába másolnám be a mi note 10 lite leírását ide , közel sem biztos , hogy nálad azokra lépésekre van szükség a custom rom telepítésekor . -
Dinter
addikt
válasz
Viktor0610 #3994 üzenetére
Ilyen basic kérdések, mennyi idő amíg a BL feloldódik, mit ne csináljak h elkerüljem a brickelést, ezt a banki app nem működés fenn áll-e Cib-nél, Xiaomi.eu rom táblázatban miért van fastboo-no ha a fájl nevében meg benne van a fastboot.
De most szépen felraktam mindent, nem biztos hogy lesz kedvem megcsinálni
Messenger pedig príma így.
-
-
Dinter
addikt
Van itt PH-n moddolós topik, ahol le van írva részletesen hogy kell? Vagy van esetleg valaki, akitől kérdezhetnék 1-2 dolgot?
-
Dinter
addikt
válasz
zsoltip #3991 üzenetére
Nem mintha olyan gyakran indítgatnám újra a telefonom
A második amit küldtem működik újraindítás után is.
Kontra:
1. Nem megbízható a forrás, nem lehet tudni, hogy az úriember belerakott-e éppen egy adathalász sort.
2. Kézzel kell frissítgetni (ha akarod)
3. Fb app is küld értesítést. Workaround: Messenger Lite-t is letöltöttem, így oda küld és fb appra nem, és kikapcsoltam a Messenger Lite értesítéseit. -
Dinter
addikt
válasz
zsoltip #3986 üzenetére
1. Letöltesz egy régebbi Messenger verziót, ez változó kinek melyikkel működik, nekem a 163-assal: Facebook Messenger – Text and Video Chat for Free 163.0.0.26.94 APK Download by Facebook - APKMirror
2. Letörlöd a fent lévő Messengert, felteszed a régebbi veriziójú apk-t. Mikor feltelepült, először kéri, hogy jelentkezz be, majd írja, hogy túl régi verzió és frissítened kell. Átvisz a Play Store-ba, majd lefrissíted onnan.
3. Megnyitod a Messengert, majd a beállításokat. Ahol a buborékok voltak, ott most újra be lehet kapcsolni a chat-fejet. Kapcsold be és engedélyezd a más alkalmazások fölött való megjelenést.
4. Mivel elvileg ha kilövi az OS, utána visszajönnek a buborékok, ezért nyitott alkalmazásoknál hosszan rányomsz a Messengerre, majd a kis zár ikonra. Akkor nem tudom mi van, ha pl újraindul a telefon.Ezek alapján nálam működik eddig.
-
-
zsoltip
őstag
Nem tapasztaltam hátrányt az EU ROM működésében. Sőt... előnyösebb a fent kereshető tapasztalataim szerint is.
Messengerrel lehet még egy kört futok magam is. Egy rövid leírást készítesz hozzá lépésenként pls, neked hogyan megy? Köszi.
-
Dinter
addikt
A hívások és az üzenetek azért nem importálódhattak, mert a RN5-ön a Xiaomi-s Dialer és Mesage van, RN10-en meg a Google?
Hogy tudnám ezeket a legegyszerűbben átrakni?
Xiaomi.EU ROM-on is elgondolkoztam. Olvastam, hogy van olyan banki app, ami nem indul el. Van erre valami megoldás, illetve lehet egyéb hátránya? -
Dinter
addikt
válasz
zsoltip #3979 üzenetére
Most amit csináltam Messengerre: 163-as verzió letölt, frissítés, chat-fej be, majd lockolni a memóriába, elvileg működik. Plusz reditten is van egy pali, aki felrakja mindig a legújabb Messenger verziót, csak átírja, mintha 10-es Android lenne, így chat fejek lesznek. Ha ez nem működik, azt nézem meg következőnek.
Plusz kikapcsoltam a rendszerszintű sötét módot. Control center háttérre is lehetne appot leszedni, de ahhoz egyelőre nem nyúlok.
-
zsoltip
őstag
Keress rá a hsz-aimra. Magam is rengeteget görcsöltem rajta, de ez ideig nem találtam megoldást. Kb. minden, amin te is, de még többet is találsz.
Remélem egy update javítja a dolgot.
Nálam is no.1. problem a rendszeren a Messenger.Ami zavaró lehet még, hogy néha felugrik egy kis értesítő üzi, miszerint:
"Shield running in half integration."
Akkor is feljön, ha csak üresen, app nélkül a főképernyőn vagyok.Ezzel találkozott már valaki? Mind Global, mind Xiaomi.eu ROM-on ez van egyébként.
-
crok
nagyúr
válasz
llaszlo #3976 üzenetére
Magisk topik -> összefoglaló -> Magisk dokumentáció - Fejlesztői segédlet link
Csináltam már jópárat.. trükköseket is.. ha csak egyszerű file kicserélés az elég egyszerű. Írj rám ha elakadtál. -
-
crok
nagyúr
válasz
this is life #3974 üzenetére
Saját Magisk modul készítésével lehet kitrükközni ha valamit "változtatni" akarsz a
/system
-en (ha már úgyis van Magisk). -
Megeshet , már rég volt ki emlékszik rá😂, keveset voltam android 10-en , ott is inkább az zavart , hogy mikor jön a miui 12 . De most , hogy megemlitetted valami rémlik . 😁
zeon
Persze minden a mi érdekünkben történik . Csak jobban tudják , hogy mi jó a felhasználónak , mint akinek a kezében van a telefon . Amúgy ha belegondolsz a nagy átlag csak használja out of box , meg sem próbál alternatív utakat , beállításokat , lehetőségeket..stb keresni . -
mizoli
addikt
válasz
this is life #3971 üzenetére
Már az Android 10-ben sem lehet.
Sajnos. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
this is life #3971 üzenetére
Lassan iOS lesz...
-
-
llaszlo
veterán
Van egy X3 NFCm. Hogyan tudom írni a system partíciót? Magisk fent van.. Elvileg RW, de mégsem tudok rá írni.
MIUI 12.5 EU stabil -
-
Dinter
addikt
Megjött a Redmi Note 10-em. Hát azt kell mondjam, szoftveresen elég nagy csalódás. Előtte 3 évig Redmi Note 5-öm volt, kb semmi probléma nem volt vele.
Itt viszont:
1. Undorítóan néz ki a Messenger. A chat-fej is négyzetes, az ablak amit megnyit teljesen szögletes, ronda és használhatatlanul kicsi.
2. A sötét mód rengeteg alkalmazást elront.
3. Teli van bent maradt angol szövegekkel. Nem mintha nem tudnék angolul, de nekem rontja a felhasználói élményt.
4. Az értesítési központ mögött nem átlátszó a háttér. Furcsa, hogy még ez is megy a Note 5-ön.Legjobban ami zavar jelenleg a Messenger. Próbáltam régebbit felrakni, aztán azt updatelni, de ugyanúgy csak buborékokat enged..
Azt kell hogy mondjam, ha tudom hogy ez ekkora bughalmaz, szinte biztos nem veszem meg.. -
zlatan92
csendes tag
Sziasztok! Tegnap óta van xiaomi telóm. Rendszeralkalmazás-frissítéseknél, véletlenül rámentem az egyiknél a kihagyásra. Valahogy nem lehet ismét elővarázsolni ezt valahonnan, hogy azt is tudjam frissíteni? Nem nagyon találtam rá magamtól opciót eddig... Előre is köszönöm a segítséget!
-
válasz
Viktor0610 #3964 üzenetére
Köszönöm , a jó isten tartsa meg eme jószokásod
-
Összedobtam egy kis összefoglalócskát a MIUI kanosszajárással és a kikapcsolható reklámokkal kapcsolatban.
Használjátok egészséggel! -
tasiadam
veterán
Az a resze oke, es igazabol bizva abban hogy az oraval jo lesz, hisz ugyan axon marka, vettem ezt. Nekem tokeletesen eleg, csak igy fura volt. Most ugy tunik hogy ez a cacheben lockolas megoldotta a problemam, de lehet hogy a FB, messenger esfsok mas is lockolva krll legyen.
-
crok
nagyúr
válasz
tasiadam #3960 üzenetére
Különböző appok különböző minDSK-ra és targetSDK-ra ("Android verzióra") lehetnek írva, ami az egyik főverzión futtatva mondjuk jó az lehet a másikon nem (vannak eljárások, függvények, programozási megoldások, amik egyik verzión remekül mennek, másikon meg eleve megszűntek és/vagy korlátozottak lettek) emiatt a háttérben futás "akadozhat" még vanilla Android-on is.. na erre jön még rá, hogy a MIUI-nak van saját "intelligens" jogosultségkezelője, saját energiafelügyelete.. stb.. is.. aztán ezzel vagy megbékél/hozzászokik az ember vagy nem.. emiatt vannak akik "nem szeretik". Bőven elhet vele élni, de mindig vannak akik nem is akarnak. Ez ilyen, de erről (is) szól a választás szabadsága.
-
tasiadam
veterán
Felraktam most másik appot és eddig nem dobta el. Meg asszem 1-2 dolgot még lőttem a kanosszával. Miért vannak ezek benne? Ez az oka, hogy nem szeretik?
-
tasiadam
veterán
Üdv, nem tudom hogy hol tegyem fel a kérdést, de szerintem itt is sikerrel járhatok, feltéve ha valaki járt már így, mint én.
Leadtam 2 és fél év után a céges mobilokat, és gondoltam veszek egyet. Bementem az első boltba, közöltem hogy nekem redmi 9 kell, de nem vagyok hajnaldó sem 30, sem 100k-t adni érte, így kijöttem egy sima note9-el.
Van egy mi band 4-em, rákötöttem király volt. majd kb 2p után eldobta a BT kapcsolatot.
Korábbi nokia és samsung mobil sem csinált ilyet, de stabilan lekapcsolgatja a telefon.
Valami ötlet erre? -
zeon.hu
nagyúr
Upsz, ez megoldotta a problémát!
Szerk.
Azért akad vele gondom:
DND-hez hozzáférést kér, viszont azután akár a néma, akár a ne zavarjanak módot kapcsolom (bárhol), akkor rögtön ki is kapcsol.
Ezt már ki is bírnám, jogot megvonom, legfeljebb használom ezeket továbbra is a legördülő menüből.
Viszont így minden kapcsolás után kéri a jogot, holott nem vele kapcsolom...
Na, majd utána lesz nézve. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #3950 üzenetére
Többször is.
Kisegítő lehetőséget kérő alkalmazásoktól is megvontam a jogot.
Emiatt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Total Commander
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest