- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsa02
őstag
válasz
bizonytalan #3245 üzenetére
Szia! Ugyan ez nálam is, plusz a Mi Video appal is ez történt :/ Egyelőre nem jöttem rá mi okozza...de ha Te tudsz valamit akkor oszd majd meg :)
-
-
Vagy én vagyok helikopter, vagy a MIUI. A letöltött fájlok merrefelé tanyáznak? Egyszerűen nem találom. Letöltöttem egy XLSX táblázatot Facebook csoportból, de az okos zenelejátszó akarja megnyitni. Társításra rá sem kérdez.
-
bizonytalan
tag
Sziasztok, MI8-on a tegnapi frissítés óta (12.0.1) minden újraindítás után halni tér a gyári böngésző, az ikonja is eltűnik, az alkalmazások között sincs. Play Áruházban Mi Browser Pro néven megvan, csak letiltott állapotban, engedélyezés után műxik, ikon is visszakerül. WTF?
Ötlete valakinek? Köszi! -
moma
őstag
válasz
kanyi51 #3243 üzenetére
Köszönöm! És akkor asszem a lényeget is értem, hogy ez tényleg OS függő alapvetően, szóval hogy lekapcsolhasson tényleg, ahhoz a Xiaominak bele kellene tennie ezt a MIUI-ba. És addig meg ez a megoldás, hogy értesítést küld ez az AccuBattery. Vagy rootolás.
Nagyon köszi még egyszer! -
-
rübike
újonc
Sziasztok,
Redmi 9-es telefonnál lezárt képernyőnél nem mutatja az értesítéseket, maximum hangjelzést küld. Beállításokban be van kapcsolva , ezért nincs ötletem. Találkozott valaki hasonlóval?
Köszi
-
moma
őstag
Sziasztok. Két dologról érdeklődöm.
Egy olyan beállítást meglehet csinálni valahogy, hogy csak a telefonnak és az sms-nek legyen hangja, de a mindenféle netes értesítéseknek ne?
Másrészt aksi védő dolog létezik hozzá, hogy ha rajta hagyom töltőn folyamatosan akkor ne töltögesse 100%ra? Oneplusokhoz tudom van ilyen.
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi módon lehetne lecserélni a gyári "Letöltések" alkalmazást egy Redmi 9-en (MIUI Global 11.0.8)?
A készüléken lévő verzióban (20.10.21.10) van egy olyan hiba, hogy amikor letöltünk bizonyos dokumentumokat (pdf, doc, docx stb...), a megnyitáskor egy bizonyos "downloadfile*.bin" (a csillag helyén egy random szám van) jön létre. A probléma az, hogy átírja az eredeti fájl kiterjesztését *.bin-re és így nem lehet különböző alapértelmezett alkalmazásokat beállítani a különböző fájloknak. Mindegyiket a *.bin kiterjesztésű állományhoz társított programmal akarja megnyitni.
Van egy régi Redmi 4x-em azon régebbi verziójú (20.05.28.10) "Letöltések" alkalmazás van. Ott ilyen probléma nincs, az is létrehozza a "downloadfile*.xy" állományt de megőrzi az eredeti kiterjesztést (pdf, doc, docx stb...)Köszönöm!
-
myckey
veterán
válasz
egykori #3227 üzenetére
Ez egyszerű volt, szokni kell még ezt a winphone után. pedig a fejlécben kiveri a szemem a kereső, de nem gondoltam volna a használatára.
Egyébként az alkalmazásokon keresztül-rendszeralkalmazásokban jutottam oda a hívásokhoz-Hívásbeállításokhoz-.....pfff, tiszta labirintus, még.
vegyszer
Igen, valamiért nem engedi a lehetőséget, csak gondolkodik a telefon, de még a hívószámom kijelzéséig sem jut el, csak pörög a kerék.....
MOndjuk ez a Winphone esetében nem volt gond. Ugyan azt a simet használom ezer éve. Már ha ez ami számít, ha nem....akkor utána kell járnom. Priváton nem annyira tuti. -
bl4ze
veterán
Elérhető már a Google Pay nálunk is hivatalosan.
Én évek óta a GránitPay-t használom az az app van beállítva.
Most felajánlotta a Revolut, linkeltem is a Revo MC kártyát google pay alá.
Viszont az NFC beállításoknál csak default állítás van - option, kérdezés nem.
Jól gondolom, hogy ha mégis Google Pay-jel akarnék fizetni akkor el kell indítani minden fizetésnél, vagy NFC settings alatt átkattintani defaultra a google pay-t?
Használ valaki ilyen több kártyával, szolgáltatóval esetleg ?
MIUI 12.0.3., Mi 9T -
myckey
veterán
Urak!
MIUI 12.0...
Merre van a hívószám kijelzése?
Mikor hívok,és engem privátnak jelez, változtatni kellene. -
Landsmann
addikt
válasz
vegyszer #3221 üzenetére
Az este kipróbáltam többet is, de mindegyik elhasalt valamin. Leginkább azon, hogy nem tetszett, vagy nyögvenyelős volt a használata. Délelőtt felraktam ezt a True Phone Dialer-t. Még jó is lehetett volna, bár nem tudom és már nem is fogom megtudni, hogy egy hét után mennyire nyomta volna a búrámba a reklámokat. Látszólag működött a rögzítés, de a hivatkozott mappában nemhogy nem volt a fájl, még a mappa sem létezett. Úgyhogy kuka. Ha normálisan működik, még hajlandó is lettem volna fizetni érte. De nem ökör árát vagy bérleti díjat mint ahogy fel voltak sorolva az árak.
-
Landsmann
addikt
válasz
janakbacsi #3214 üzenetére
Valami egyszerűbb megoldása gondoltam.
-
Landsmann
addikt
Tudtok ajánlani valami jó hívásrögzítő appot? Nem kell hogy automatikusan induljon, elindítom kézzel amikor kell. Ráadásul jó lenne, ha beépülne, magyarán amikor létrejön a beszédkapcsolat, ott ahol a hívástartás, másik hívás kezdeményezése, némítás, stb van, ott lenne az indító gomb.
-
Dhampir
félisten
válasz
hroberto #3211 üzenetére
Köszönöm szépen, ez megoldotta a problémát!
Előtte még kikapcsoltam a MIUI optimalizációját is. Ezt visszakapcsoljam inkább?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Xiaomi Note 9 Pro-nál jelentkezik egy olyan probléma, hogy a galériában a videókat elindulás után bezárja a gyári lejátszó.
Előfordult, hogy egy-két nagyon rövid videót lejátszott, azután a továbbiaknál elkezdte a "kilövésüket", és ezekután a korábban még jól lejátszott videókat is kilövögeti..
Ilyenkor azt írja ki, hogy "A(z) Mi Videó alkalmazás állandóan leáll".
Más videólejátszónál nincs ez a probléma. Emiatt lett VLC telepítve, ott nincs ilyen gond a lejátszásnál.
MIUI alatti hiba lehet ez, a gyári médialejátszó hibája, esetleg más hiba lappang a háttérben?
-
egykori
őstag
válasz
egykori #3193 üzenetére
Tegnap azt írtam, hogy a "A Google ikon csomag függő, a Mixed ikon pl. szinkronban van a valósággal".
Ez mégsem így van, mert a nejem MI9SE telefonján minden nap automatikusan frissül ezzel az ikon csomaggal, de az én MI9 telefonomon sajnos nem, hiába tettem fel a Mixed ikonokat.
-
etnevel
újonc
#3197 - hez pluszban: A jelenség csak akkor mutatkozik, amikor zárolt a képernyő. Ellenkező esetben ott virítanak a számok a Telefon ikon jobb felső sarkában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest