- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Sziasztok! A MiuiHU fejlesztőihez van vkinek kontaktja? Beadandó kapcsán kellene a segítségük. A honlapon már írtam nekik pár napja, de semmi válasz. Köszönöm a segítséget!
-
válasz
Palesztin994 #2995 üzenetére
Le is írják.
Note:This item is China Version and with only Chinese and English langauges,but it is installed with google play store. Kindly noted with thanks.
És nincs B20-as 4G
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Ha kínából veszek egy mi10 ultrát, akkor az ugye nem fog rendesen működni itthon?
Ilyesmikre gondoltam, de mondjuk az én szokásom, hogy hivatalos forgalmazótól, személyes átvétellel veszek telót, de ez az egyetlen most a picaon eddig, aminél nem érzem azt, hogy 350 ezret kifizettem, de valami hiányzik... (samsungnál exynos a baj, huaweinél a google, applenél hagyjuk is a saját ára mellett, one plus 8 pro drága és annak is vannak hiányosságai+ nincs itthoni üzletük...). -
-
Ironhide
tag
válasz
this is life #2992 üzenetére
Szia. Semelyik hangerő sincs lenémítva. Így sem engedi a Zene app (ami alapértelmezettnek lett bepipálva) (Ezt a beállítást, hogy lehet kikapcsolni?)
-
-
vlevi
nagyúr
válasz
Graphics #2985 üzenetére
Néha azért jobb az alap droid, mint a MIUI.
Nem csúnya a MIUI, ez tény, de van, amit olyan nyakatekerten lehet elérni, hogy nem is értem, miért oda tették.
De igazat megvallva, nem biztos, hogy lecserélném alap droidra.
Illetve, próbáltam a múltkor a telefonomon (Note7) a Pixel Experience-t, de rövid nézegetés után visszaraktam a gyárit, és vissza zártam a bootloadert is. -
Ironhide
tag
válasz
Sárki61 #2987 üzenetére
Szia. A csengőhang beállításnál még mindig nem tudom az alapértelmezett beállítást megváltoztatni és még nem kaptam ötletet sem, hogy hol keressem. A képernyő felvillanások továbbra is megvannak, a 12 nem javított rajta. Sokat tud meg gyors, de az olcsó előzőnek ilyen bajai nem voltak. Ez eléggé elszomorító.
Igazából az alap androidokhoz vagyok szokva, ahol nincs ennyi csicsa, és azokon mindent megtalálok. Hiába hívom segítségül a kereső részt, nem jövök rá, hogy hova rakták az alapértelmezett beállítást.
Hívással én még nem tapasztaltam ilyen hibát. -
Fall-N
veterán
-
Sárki61
friss újonc
válasz
Ironhide #2971 üzenetére
Szia, nekem is pont ilyen problémáim vannak. Redmi Note 8-om van, az van beállítva, hogy az értesítések ébresszék föl a képernyőt. Kézbe veszem és felébred... Csengőhang. Én sem tudom beállítani egy adott névjegyhez, vagyis, ha visszaállítom a gyári beállításokat, akkor vagy három-négy lehetőséget is felajánlott, hogy honnan szeretném, működött is egy darabig (hozzáteszem, nem mindenkinél), de mintha elfelejtette volna. Most már csak a hangfájlokat hozza elő, kiválasztom, leokézom és nem történik semmi. Nem tudom miért. Pár hete olyan is előfordult, hogy csak a hívó számát mutatta, ahogy letettem, az előzményekben már ott volt, hogy ki keresett. Nem rendelte hozzá a nevet és a képet a hívóhoz. Most működik, de nem tudom meddig, lehet, hogy közben frissített valamit. Ha valaki tud megoldást, nagyon megköszönném. Szerintem, biztos csak valami beállítási hiba, de én nem értek annyira hozzá. Az a 16 oldalas használati útmutató amit adnak hozzá, nem sokat ér.
-
-
-
Joci??
senior tag
válasz
Viktor0610 #2983 üzenetére
Ohh de jo, igen valami androione van rairva a hatuljara, hat remelem azert erre is lessz valami okossag. Koszonom azert, szep napot
-
-
Joci??
senior tag
válasz
Viktor0610 #2981 üzenetére
Mi A2 lite, regiot megvaltoztatni hol kell? Idonel atraktam kanadara de nem tortent valtozas a menube? Hosszan nyomva sincs lehetoseg a google torlesre akkor az utobbi lesz amit irtal, de ez meg kevesbe erdekel, inkabb a tema izgat mert ez szornyu gagyi ami gyarilag van
-
Milyen teló?
A két legutóbbi Xiaomimon alapból van Témák app.
Ha nálad nincs, akkor régiót kell válts. Valami EU-n kívülire. Pl. Svájc, India.A Google kereső simán törölhető, ha minden igaz. Hosszan nyomsz rajta, majd eltávolítod a képernyőről.
Ha így nem törölhető, akkor launchert kell cserélni. -
Joci??
senior tag
Sziasztok! Uj miui felhasznalo vagyok, szeretnem megvaltoztatni a gyari temat a telefonon de ahogy olvastam ez le van tiltva meg Magyarorszagon, hogy tudnam ezt megkerulni? Illetve a fokepernyon van alul a google kereso, ezt is el lehet tavolitani? Koszonom a segitseget.
-
vegyszer
addikt
válasz
zeon.hu #2976 üzenetére
És ha az amazefit mellett nyomod meg az eszköz hozzáadása gombot, fel se jön a listán a Gear? Mert számomra az lenne a logikus...
Nekem pl látja a szomszéd amazfit Bip eszközét. De az én Mi Scale-omat nem, pedig fél meterrrzsincs tőlem. De nem xiaomi Bluetooth eszköz kevés van.
-
-
zeon.hu
nagyúr
Google smart lock továbbra se érhető el?
Órát cseréltem, ami nem Xiaomi, de kéne a Bluetooth feloldás.
(Droid 10, global rom.) -
Ironhide
tag
Szia. Totál semmi olyan beállítás (koppintás, felemelés, értesítés) nincs bekapcsolva.
A központi csengőhang az rendben van, a névjegyeknél eddig semmivel se tudtam megcsinálni. A névjegy résznél adja a csengőhang lehetőséget most a zene lejátszó meg is nyitja a zenéket, kiválasztom a zenét, leokézom, de nem hajlandó azt használni. A csengőhang választásnál előtte volt lehetőség választani, hogy mivel akarok csengőhangot választani, köztük volt a "zene". Ott előtte volt 1 kipipálható rész, azt nem tudom, hol kell kivenni, mint alapértelmezett választás, hátha más app-al meg lehetne nyitni.
Én sem értem mit írtam, remélem más igen. -
Astery
senior tag
-
Ironhide
tag
Sziasztok.
Adott Note 9. 12-re frissítéssel elvette az előtte másik telóról áthozott háttérképet. Azt visszaállítottam.
12 előtt a zárképernyőn mikor nyitnám a telefont és a minta jön fel, a zárképernyőt nem homályosította el, most viszont ezt csinálja. Engem zavar, hol lehetne beállítani?
Csengőhangok. Névjegyeknél ne hajlandó elmenteni az egyéni csengőhangokat. Régebbi android, más telefonon sem csinálta meg névjegyekből, csak kis trükközéssel, ez itt egyáltalán nem működik. Itt semmi általam ismert egyéni csengőbeállítás sem akar működni.
Ja, bár semmi egyéb felébresztés nincs benne, kikapcsolt képernyőnél ide oda mozgatom a telefont, nem érve csak a tokjához, mégis időnként bekapcsolja a képernyőt. -
Orc
senior tag
Sziasztok!
MI9 SE (MIUI 12) telefonon eltűnnek a tranzakciós (vásárlás, utalás) sms-eim, amik 2 hétnél régebbiek. Nem találtam beállítást a megőrzési időre. Hol tudnám beállítani, hogy ne töröljön semmit a teló.
Köszi! -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Tudtok ilyen témát miui 12 kompatibilist aminek ilyen
átlátszó a lehúzható gyorspanel? Most jelenleg ez van fent de érdekelne több ilyen (ha van) mert ezek tetszenek. Legjobban az tetszene ha fekete színű de átlátszó lenne (nem tudom hogy írjam). Külső forrásból is jó vagy témaáruházból is. Sokat keresgéltem de csak kettőt találtam. Ha nagyon nem ide való téma akkor bocs.
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #2964 üzenetére
Az lehet. Eddig a Pocot preferáltam, ott nem volt gond, most a gyárit próbálgatom.
-
-
atosan
veterán
válasz
Viktor0610 #2961 üzenetére
Köszi, ezzel tisztában vagyok, mindenhol ezt használom. Ezért is lepődtem meg, hogy nem azt csinálja amit megszoktam.
-
-
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Időkép átméretezhető widgetet miért nem tudom átméretezni? Hosszan nyomva csak a törlés lehetőség van.
Mi9 lite, MIUI 12, frissítés után volt fr. -
Trebor0522
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2956 üzenetére
Imádom a ph-t.
A mobilnetre megtaláltam a megoldást a másik annyira nem zavaró.
Nagyon Köszi! -
válasz
Trebor0522 #2955 üzenetére
Állítsd át az APN-en belül a protokollt IPv6-ot IPv4-re.
A másik pedig az Új Irányítóközpont lesz. A régi értesítéseket a kijelző bal oldalán lehúzva éred el. Vagy kikapcsolod az Új Irányítóközpontot.
-
Trebor0522
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a Miui rendszerem Xiaomi redmi 8-asomon.
A frissítés után egyszerűen nem működik a mobil netem.
És nem fogyott el. Azóta alap beállításokat csináltam a "hozzáférési pontok nevei" című beállításokban, de nem használt. Én nem találtam semmi rendelleneset a mobilnet beállítások között.Ami még érdekes, hogy átrendezte a lehúzható sávban található ikonokat ( GPS, wifi, mobilnet hotspot, stb.)
Kérdezem valakinek volt-e ilyen? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!
-
kanyi51
senior tag
Miui 11 alatt (Redmi Note 9 Pro) Hogy tudnám elérni hogy automatikusan este 22-kor bekapcsoljon a Repülőgép Mód, majd reggel 7-kor pedig kikapcsoljon. A RN4-esem tudta, ez nem tudja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest