- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Ezt én is hiányolom, de nagyon.
Illetve azt is nehezményezem, hogy marhabonyolultra sikerült az időzítő beállításait megcsinálni.
Alap androidhoz képest 3 almenüvel mélyebbre be kell menni, ha nem Hétfő-Péntek időzítést akarok állítani, hanem mondjuk kedd, csütörtököt. Az én munkarendem sajna olyan, hogy rendszeresen változik, mikor kell kora reggel kelnem, és mikor elég 8 után. -
dudzsi
tag
Sziasztok! Boldog tulaja lettem egy Xiaomi Redmi Note 8-nak "MIUI 11". A miuival még csak ismerkedek, de van egy dolog ami feltünt. Nem látom hogy mikor fog ébreszteni csak egy kis órát fent hogy be van állitva valami. Lehet ezt valahogy az óra alá rakni? Sima android 8.1-nél ott volt. Nem tudom használ e valaki AMDroidot, de ha ott álitok be ébresztöt akkor nem látni seholse "nincs kis óra". Itt engedélyezni kell valamit? Köszi
-
vegyszer
addikt
válasz
aprokaroka87 #2243 üzenetére
-
sajtjani
tag
válasz
aprokaroka87 #2246 üzenetére
Ja, köszi!
-
sajtjani
tag
válasz
Joest!
" A video nem áll rendelkezésre" van. Leírnád, mit kellene tudni? Köszi! -
válasz
Sztem akinek nem tetszik a miui launcher (bármiért is) az már rég lecserélte
-
aprokaroka87
nagyúr
-
bucihost
senior tag
válasz
Landsmann #2239 üzenetére
Sziasztok!
Adott egy Mi8Lite (11.0.8 Global Stable), Valamint egy pioneer fejegység a kocsiban. Ha össze vannak párosítva és bejövő hívás van akkor a fejegységre tolja a hívást is. Ezzel nem is lenne gond, viszont a fejegységben nincs mikrofon....
- Meglehet azt oldani, hogy ilyenkor a telefon mikrofonját használja?
- Le lehet tiltani, hogy a híváshoz ne használja a BT eszközt? -
válasz
Landsmann #2235 üzenetére
Nálam 2 eszköz oldhatja fel.
1. óra = ha közel viszem a kijelzőhöz és megnyomom a feloldást (nem kell kód / ujjlenyomat) felold
2. autóban a magnó = ha rácsatlakozott a magnó bt-ára akkor mint az órával - nem kell kód / ujjlenyomat - autóban nem hátrány ha nem kell kódot nyomkodni
Nekem is felajánlotta otthon és a melóhelyen is, h megbízható hely (vagymi) és nem zárol de azt én se engedélyeztem. Lehet ha kitörlöd a wifi-t újra megkérdezi -
Oldman2
nagyúr
válasz
Landsmann #2235 üzenetére
A Smartlock a képernyő "zárat" kapcsolja ki, ha adott eszközre vagy kapcsolódva.
Tehát ha a képernyő feloldása enélkül PIN kódot, vagy Ujjlenyomatos azonosítást kérne, akkor ezekre nem lesz szükség.
Ha nincs ilyesmi nálad beállítva, akkor semmi változást nem fogsz tapasztalni.
-
Landsmann
addikt
válasz
body007 #2233 üzenetére
Nekem nem a bluetooth, hanem a wifi kellett volna, de igazán csak próbára. A bluetooth alapból mindig ki van kapcsolva, a wifi viszont be. Akkor lehet a wifi kapcsolatot kellene törölni és akkor megkérdezné. De tulajdonképpen mi is ez? Az oké, hogy nem kellene ujjlenyomat vagy rajzolgatás a feloldáshoz. De akkor mégis hogy oldódik fel úgy, hogy véletlenül nem taperolunk rá valamire?
-
Hasek99
csendes tag
Sziasztok
redmi 8
2 vodás sim.
néha napközben eltűnik az egyik sim majd ujraindítás után visszatér.
??
Köszi -
Landsmann
addikt
Ha már Smart Lock, akkoir nekem is kínálgatta, hogy kevesebbszer kell feloldani ha hozzáasok megbízható helyekezt. Na, nem találom a Smart Lockot. Tegnap etse valahogy megtaláltam valahol, de azóta sem. De ott nem volt semmi olyan lehetőség, hogy wifi hálózatot és megbízható helyet hozzá tudjak adni. Hova az istenbe dugták ezt az opciót? Redmi 6 a telefon. (MIUI11)
-
yanna
addikt
Srácok!
Egy jegyzetet szeretnék áttenni egy MIUI10-es telefonról egy másik, MIUI11-es készülékre a legegyszerűbb módon. Milyen fájl-t, hol keressek, mert eddig zsákutcába futottam. -
ribarszki
őstag
válasz
darvinya #2219 üzenetére
Ez egy Vifa Oslo BT hangszóró. A feleségem miatt lett volna jó (Neki van Mi9 SE), mert ha tesz be a gyerekeknek zenét, akkor egyszerűbb lett volna ha hangszóró hangerejét szinkronizálva a telefonjával együtt állítja. Így itt is - ott is hangosítania kell. Nekem működik, pedig ez nem Samsung cucc... érdekes..
Azért még próbálkozom.
-
darvinya
titán
válasz
ribarszki #2217 üzenetére
Samsung egyedi dolga, de csak azzal működik amelyik eszköz támogatja.
Pl: Samsung BT-s cucc, de azok más eszközzel nem hajlandó együtt működni.Amúgy adott eszközhőz droid megjegyzi a hangerő beállítást, és következő csatlakozáskor ugyanott van.
De itt említett eszköz márka nem kompatibilisnek véli így alaphelyzetbe rak mindent, ezzel is kényszeríteve sajátja vételét.body007
SmartLock-ba tudsz újabb eszközt hozzá adni felodáshoz.
-
Az létezik, h csak egy blutooth eszközzel működik a feloldás? Mikor hozzá akarom adni a másik eszközt azt írja, h törli a régit. Van az órám ami tök jól nyitja a telót de gondoltam a kocsiba is nyitva lehetne a magnó bt-je által (amit régebben fel is ajánlott, persze elutasítottam...) de így hogy?
-
ribarszki
őstag
Sziasztok!
Hátha tudtok segíteni:
Mi9 SE készüléken nem találok olyan beállítást ami a Bluetooth hangot szinkronizálja az eszközzel. Vagyis ne kelljen külön a telefonon és az eszközön is hangerőt állítani, a telefon vezérelje a hangszórót. A Samsungomon van ilyen menüpont a Bluetooth menüben, hogy speciális/hang szinkronizálása. A Miuiban nem találok ilyet.... -
vadászcsiga
félisten
7 Xiaomi MIUI 11 Hidden Features
Van benne néhány érdekes, pl akiknek hiányzik az appdrawer, vagy kezdokepernyon az edge-ről elhúzható Feladatok.
-
Landsmann
addikt
Jaja, a legutóbbi frissítéssel a témák megjelentek, külön ikon is került ki neki. A kínálatból igazán jót nem találtam ,így csak háttérképet cseréltem. A világűrből látszik a forgó Föld. Nagyon jól néz ki. Egy bibi van vele. A Föld valójában a másik irányba forog mint a háttérképen.
-
vlevi
nagyúr
Egy jó hír:
Xiaomi: Visszatér Európába a MIUI TémákiPon hírek
A Xiaomi még 2018-ban vonta ki az EU-ba szánt okostelefonokról a Témák szolgáltatását, de most változik a helyzet, és ennek a magyar felhasználók is örülhetnek. -
egykori
őstag
válasz
darvinya #2205 üzenetére
Nagyon köszönöm, megtaláltam, minden fióknál be van pipálva.
Az nem lehet ok esetleg a hibás működésre, hogy több fiókom van, és ezért ír ilyent a szinkronizálásnál: "A szinkronizálással problémák vannak. Hamarosan helyreáll."
Amikor elküldtem a kérdésemet, éppen jött két email "fű alatt", csendben. -
egykori
őstag
válasz
darvinya #2198 üzenetére
Az utóbbi időben a Mi9 telefonomra nekem is vagy jön e-mail értesítés vagy nem, de inkább utóbbi. Ha megnyitom a Gmailt, akkor ott van az új levél, csak értesítés semmilyen formában sincs.
Azt a bizonyos Push menüpontot, de az Adathasználat menüt sem találom. Tudnál picit pontosabban írni, segíteni? Köszi előre is. -
Laca0
addikt
Sziasztok!
Használ valaki True Phone tárcsázó appot?
Egy ideje nem tudok vele új kontaktot felvenni, mert nem működik a (+) gomb. (a képen a bal alsó sarok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Bittorrent topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hegesztés topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest