- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
Kalandor #2987 üzenetére
A hardverapró weboldalának a jobb felső sarkában a boriték ikon (ami a privát üzenetek) nem sima boriték volt, hanem egy nyitott boriték, amiből félig kint volt egy levél.
És a privát üzeneteimnél ezt az üzenetet nem a privát üzeneteim közt volt listában, hanem felette egy különálló sorban és mindig olvasatlannak jelezte, pedig már elolvastam.
És ha rá vittem a kurzort, azt írta ki hogy meg vagyok jelölve...Furcsáltam mert 17 éve vagyok itt ph-n és ilyet még nem láttam így inkább töröltem az üzenetet.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Nem hiszem hogy pontosan jó helyre írom, de nem találtam pontosan ezzel a témával foglalkozó topicot.
Itt hardveraprón hirdetek egy vga-t.
Amit már eladtam az új tulajának.És le van jegelve a hirdetés, értékelésre vár.
Most írt rám nem rég egy másik érdeklődő, hogy mi ujság a kártyával elkelt?
Mondom neki igen, erre mondja, azért mert facebookon is hirdetem, mondom én nem hirdetem. Megnéztem a linket , és tényleg fent van fb-n a hirdetésem ugyan azok a képek, ugyan az a szöveg szóról szóra, annyi hogy 79 helyett 60k-ért.
Aztán írtam neki hogy lelopták a hirdetésem, vigyázzon vele, mert valószínűleg átverés.
Aztán itt ph-n a privát üzeneteim jelzőn ilyen nyitott boriték jelző volt, és azt írta ki hogy meg vagyok jelölve.Végül inkább töröltem azt a privát üzenetet, nem tudom hogy mi volt ez, lehet az itteni hardveraprós accom akarták feltörni?
Vagy most ez mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged