- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
Lehet 5-10 munkanap simán az egyszerű levél. Bár én nem spóroltam volna ezen mert valami 50-60 Ft az elsőbbségi felára, és még akkor sem tudod bizonyítani, hogy átvette csak abban az esetben már másnap is odaérhetett volna, de az előző héten mindenképp.
De ajánlottan sem lett volna vészes, talán 300 Ft-tal több. Azért friss újoncnak semmiképpen nem adtam volna így fel cuccot. Legalább tanultál az esetből.
-
cof
veterán
sssde mondhatjuk azt is, hogy a hirdetésbeli leírás (terhelésre visszaveszi magát a kártya) nem felelt meg a valóságnak
Ezt így nem tudhatjuk mert nem derül ki. Lehet így volt, csak pont most adta meg magát az az alkatrész ami elpukkant. Én nem is értem miért vesz valaki úgy kártyát, hogy nem ért a javításához. Egy időzített bomba. Még olykor a jónak árult kártyák is azok, lehet csak pár hétig megy aztán vége a sztorinak. Ez az egyik legkényesebb alkatrész egy PC-ben, főleg a mai batár kártyák amik +100C fokon üzemelnek már.
Én is vettem már úgy vissza dolgot, hogy a vevőnél romlott el. Egy Androidos TV BOX volt. Állítólag belépett gmail-ba és összefosta magát a rendszer. Újraindítás után csak az Android robot hiba. És megcsinálni sem tudtam, mert nem ment fel rá a gyári firmware, 15000 Ft-ot fizettem vissza, és ki sem írtam pedig, hogy van rá garancia a hirdetésben. Ha hibásként árulom biztosan nem veszem vissza, ha felrobban vagy ilyesmi egy alkatrész benne én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest