Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cof

veterán

válasz .LnB #2975 üzenetére

Lehet 5-10 munkanap simán az egyszerű levél. Bár én nem spóroltam volna ezen mert valami 50-60 Ft az elsőbbségi felára, és még akkor sem tudod bizonyítani, hogy átvette csak abban az esetben már másnap is odaérhetett volna, de az előző héten mindenképp.

De ajánlottan sem lett volna vészes, talán 300 Ft-tal több. Azért friss újoncnak semmiképpen nem adtam volna így fel cuccot. Legalább tanultál az esetből.

• cof

veterán

válasz BiP #2971 üzenetére

sssde mondhatjuk azt is, hogy a hirdetésbeli leírás (terhelésre visszaveszi magát a kártya) nem felelt meg a valóságnak

Ezt így nem tudhatjuk mert nem derül ki. Lehet így volt, csak pont most adta meg magát az az alkatrész ami elpukkant. Én nem is értem miért vesz valaki úgy kártyát, hogy nem ért a javításához. Egy időzített bomba. Még olykor a jónak árult kártyák is azok, lehet csak pár hétig megy aztán vége a sztorinak. Ez az egyik legkényesebb alkatrész egy PC-ben, főleg a mai batár kártyák amik +100C fokon üzemelnek már.

Én is vettem már úgy vissza dolgot, hogy a vevőnél romlott el. Egy Androidos TV BOX volt. Állítólag belépett gmail-ba és összefosta magát a rendszer. Újraindítás után csak az Android robot hiba. És megcsinálni sem tudtam, mert nem ment fel rá a gyári firmware, 15000 Ft-ot fizettem vissza, és ki sem írtam pedig, hogy van rá garancia a hirdetésben. Ha hibásként árulom biztosan nem veszem vissza, ha felrobban vagy ilyesmi egy alkatrész benne én sem.

Új hozzászólás Aktív témák