Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
sssde mondhatjuk azt is, hogy a hirdetésbeli leírás (terhelésre visszaveszi magát a kártya) nem felelt meg a valóságnak
Ezt így nem tudhatjuk mert nem derül ki. Lehet így volt, csak pont most adta meg magát az az alkatrész ami elpukkant. Én nem is értem miért vesz valaki úgy kártyát, hogy nem ért a javításához. Egy időzített bomba. Még olykor a jónak árult kártyák is azok, lehet csak pár hétig megy aztán vége a sztorinak. Ez az egyik legkényesebb alkatrész egy PC-ben, főleg a mai batár kártyák amik +100C fokon üzemelnek már.
Én is vettem már úgy vissza dolgot, hogy a vevőnél romlott el. Egy Androidos TV BOX volt. Állítólag belépett gmail-ba és összefosta magát a rendszer. Újraindítás után csak az Android robot hiba. És megcsinálni sem tudtam, mert nem ment fel rá a gyári firmware, 15000 Ft-ot fizettem vissza, és ki sem írtam pedig, hogy van rá garancia a hirdetésben. Ha hibásként árulom biztosan nem veszem vissza, ha felrobban vagy ilyesmi egy alkatrész benne én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux Mint
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- További aktív témák...
- SecretLab TITAN Evo - Medium - SoftWeave Plush Pink - Garanciás, gyönyörű állapotban
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Z Fold4 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, bézs)
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest