Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Fold?
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
sssde mondhatjuk azt is, hogy a hirdetésbeli leírás (terhelésre visszaveszi magát a kártya) nem felelt meg a valóságnak
Ezt így nem tudhatjuk mert nem derül ki. Lehet így volt, csak pont most adta meg magát az az alkatrész ami elpukkant. Én nem is értem miért vesz valaki úgy kártyát, hogy nem ért a javításához. Egy időzített bomba. Még olykor a jónak árult kártyák is azok, lehet csak pár hétig megy aztán vége a sztorinak. Ez az egyik legkényesebb alkatrész egy PC-ben, főleg a mai batár kártyák amik +100C fokon üzemelnek már.
Én is vettem már úgy vissza dolgot, hogy a vevőnél romlott el. Egy Androidos TV BOX volt. Állítólag belépett gmail-ba és összefosta magát a rendszer. Újraindítás után csak az Android robot hiba. És megcsinálni sem tudtam, mert nem ment fel rá a gyári firmware, 15000 Ft-ot fizettem vissza, és ki sem írtam pedig, hogy van rá garancia a hirdetésben. Ha hibásként árulom biztosan nem veszem vissza, ha felrobban vagy ilyesmi egy alkatrész benne én sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- VivoBook F515EA 15.6" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- reMarkable 2
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest