-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinna90
újonc
Köszönöm a segítségeteket!
-
Dinna90
újonc
Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem!
Olyan problémám lenne hogy a hét elején átutaltam 11580 Ft-ot egy termékért. Nem egy eget rengető összeg, de diákként ezért is meg kellett dolgoznom. Sajnos azóta nem igazán válaszol az eladó. Elvileg hétfőn adta postára a csomagot, de amikor kérném tőle a küldeményazonosítót kitérő választ adott, miszerint nem látta hogy kérdeztem volna valamit, pedig már több alkalommal kértem. Mit tehetek hogy ha nem is a terméket de a pénzt viszont lássam? Van esetleg valami bevált sablon ami megfélemlíti az ilyen embereket? Hogy bírjam rá hogy utalja vissza a pénzt? Nem szívesen járkálnék a bíróságra, de ha ez kell hozzá vállalom!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged