- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Manfred
csendes tag
válasz
Dinna90 #1026 üzenetére
Szia,
szerintem sok reményt már ne fűzz sem a pénzed visszakapásához, sem pedig a megrendelt termék megérkezéséhez. Ha akart volna rendesen válaszolni vagy elküldeni a terméket, már megtette volna... de nem akarja, becsapott. Sajnos saját tapasztalat, bár én cégként, egy webáruházzal jártam így.
Küldj neki még egy mailt, hogy a pénzt átutaltad és szeretnéd megkapni a terméket vagy vissza a pénzed, nem kell az ilyennel finomkodni. Ellenkező esetben rendőrségre mész és feljelented. Nevét, bankszámlaszámát, esetleg címét tudod is. Kinyomtatod az átutalási bizonylatot és az eddigi levelezéseteket és besétálsz vele a legközelebbi rendőrségre. Csalás miatt tehetsz feljelentést. Ha "szerencséd van" és több károsultja is van, akkor üzletszerűen elkövetett csalás miatt fogják elővenni. Ha nincs, akkor sajnos, elméletileg csak szabálysértésért indul ellene eljárás, mivel ez az összeg nem éri el a bűncselekményi értékhatárt, ami 50.000 Ft.
Az ehhez hasonló patkányokkal csak így lehet kommunikálni. Sajnos egyre több van belőlük
Előre pedig soha, semmiért nem szabad fizetni, inkább + 1000 Ft az utánvételi díjért vagy futárért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest