Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spacedogger

újonc

válasz Renegade100 #694 üzenetére

Igen ,igazad van de nem könnyű 800 ezernek pápát inteni! Főleg úgy hogy ezért a pénzért megdolgoztam! Még ha egy beteg gyerek kezelésére, vagy csak egy szervezetnek ajánlom fel az is más! De így................................

• spacedogger

újonc

RSziasztok!

Hát valószínű, hogy én vagyok a legbalfaszabb ezen a fórumon...................
    Múlt héten érkeztem haza külföldi munkámból a jól megérdemelt fizummal. Gondoltam minél gyorsabban átváltom az eurómat forintra, mert igencsak esett az árfolyama. Kinéztem egy pénzváltót és megálltam a bejáratánál, hogy megnézzem az árfolyamot. Miközben nézelődtem odalépett hozzám egy férfi, aki felajánlotta , hogy a váltó árfolyamnál jobb áron(4-Ft-al többért) átváltja nekem az eurót! Én hülye fejemmel belementem, és közösen kiszámoltuk, hogy az én 2700 Euromért 810000Ft-ot kapok. Leszámoltuk a pénzt többször is, és mikor cseréltük volna akkor hátulról megszólított minket egy másik férfi, hogy mit csinálunk. Kb 2 másodpercre fordultam hátra, hogy megnézzem ki volt az, és ezalatt a pénzt váltó férfi kicserélte a pénzköteget amit nekem adott. Természetesen erre utólag jöttem rá.Mikor visszanéztem a pénzt váltó férfi rögtön odaadta a pénzköteget ami nála volt és elvette az én euromat! Közben a másik férfi a hátunknál folyamatosan mondta a magáért(inkább fenyegetett), ezért mielőbb távoztam a helyszínről mint ahogyan a másik férfi is! Miután megtettem 100 métert kinyitottam a pénzköteget és akkor láttam, hogy csak 500 címletek vannak benne. Gyorsan vissza, de senki sem volt ott se a pénzváltó se a társa aki megzavart! Rendőrségi feljelentést tettem, de se tanu se térfigyelő kamera stb...........
    Tudom mielőtt mindenki balfaszoz, hogy megérdemeltem, ha utszéli árusoknál váltottam, de mióta csak külföldön dolgozom mindíg is így váltottam és soha nem volt semmi gond! Ez az úgynevezett trükkös csalás!
    szerencsére nem lettem földönfutó, de igencsak megérintett ez az anyagi kaland..... Tanulság: CSAK PÉZVÁLTÓBAN VÁLTANI ÉS CSAKIS FELÜGYELETTEL NAGYOBB ÖSSZEGET!
    Most fogadtam egy magánnyomozót aki alsóbb körökben is járatos hátha megtud valamit, de szerintem aki ennyi pénzt el tud csalni az nem olyan hülye, hogy egy jó ideig is mutatkozni fog!
    A dühöm persze nem csillapodik és abban biztos vagyok, hogy míg élek ez végig kísérni fog, de megérdemeltem valamilyen szinten. Akinek van valami ötlete, azt szívesen meghallgatom, de a balafszozást kerüljük, mert azt én mindennap megteszem magamnak!

Új hozzászólás Aktív témák