- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave946
tag
Tiszteletem! Szintén így vagyok hétfő óta várom terméket... Az üzlet elején elmondtam hogy a feltétel hogy péntekre tudja biztosítani mert nekem ez a munkára is kell mert szombat munkanap dolgozom. Most itt vagyok gép nélkül alkatrészek sehol. Üzenetre smsre nem reagál vagy 5x legalább beszéltünk telefonon a héten mindig mondta holnap feladom. Kezd elegem lenni ráadásul nagyon jól értékelt eladóról van szó 650 körüli pozitív értékelés) nálam nagyon fontos amit ígér úgy legyen hisz ez volt vásárlás feltétele... Mi lenne teendő várjak türelemmel? Megértem hogy ebben időben nehéz de máshonnan amit rendeltem ramok, tápegység ide ért másnapra vagy éppen harmadnapra... Hányszor kell még felhívnom ráadásul én pénzt is utaltam rugalmas gyors legyen üzlet..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest