- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
brabbitz #3359 üzenetére
Nem kell feltétlen polgári perre vinni (sőt, ekkora összegnél biztosan nem kell, mert nem akarsz egy huszasért évekig bíróságra járni), szimplán a rendőrség oldalán online ügyintézés keretében jelentsd fel. Egyrészt ha másokat is átvert, akkor össze lehet vonni az ügyeket és gyorsabb az eljárás, szigorúbb büntetéssel, másrészt legalább berángatják kihallgatásra a rendőrök meg kap tőlük egy kis leb*szást, hátha annak lesz annyi hatása, hogy legközelebb nem csinál ilyet.
Jelzem amúgy engem ugyanígy vertek át egy fél éve (csak sokkal nagyobb összeggel) és már bőven aktív a nyomozás, úgyhogy ha írsz privátban nevet/számlaszámot/közleményt, hogy hova-hogyan kellett utalni, akkor meg tudom mondani, hogy össze tudjuk-e vonni az ügyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest