Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
machina1
csendes tag
válasz
machina1
üzenetére
no gyerekek,fejlemény van!!!hivtak a jardról és a balfasz elkövetö volt olyan hülye hogy a rendeléshez adta a saját nevét a saját cimét és a hülyéje még az e-mail címét sem rejtegette ráadásul nem egy kamu telefonszámrol intézte a történést!Bár a jard azt mondta hogy kb 1 év lesz a dologbol mire valami lesz mert több szabs. is van ellene de egy biztos kivonják a forgalomból a tagot!!hála az istennek az én bünelkövetöm eredeti idióta segg és megbukot!!!Kérdem én volt értelme szaros 65K-ért sitre menni???
üdv mndenkinek és remélem mindenki olyan szerencsés lesz mint én hogy ha van valami hasonló gondja!
-
Renegade100
csendes tag
válasz
machina1
üzenetére
mivel tárgyi bizonyítási eszközt képez a pénz így az nem kerül a feltételezett elkövetőhöz, bár a doboz és annak belső tartalma is az tehát remélem azt is lefoglalták!!
Két dolog lehetséges
a, az elkövető kilétére nem derül fény a pénz visszakerül hozzád.
b, az elkövető kilétére fény derül, gyanúsítás és a pénz visszakerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi