-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
machina1
csendes tag
válasz
machina1 #689 üzenetére
no gyerekek,fejlemény van!!!hivtak a jardról és a balfasz elkövetö volt olyan hülye hogy a rendeléshez adta a saját nevét a saját cimét és a hülyéje még az e-mail címét sem rejtegette ráadásul nem egy kamu telefonszámrol intézte a történést!Bár a jard azt mondta hogy kb 1 év lesz a dologbol mire valami lesz mert több szabs. is van ellene de egy biztos kivonják a forgalomból a tagot!!hála az istennek az én bünelkövetöm eredeti idióta segg és megbukot!!!Kérdem én volt értelme szaros 65K-ért sitre menni???
üdv mndenkinek és remélem mindenki olyan szerencsés lesz mint én hogy ha van valami hasonló gondja!
-
machina1
csendes tag
válasz
Renegade100 #670 üzenetére
..
-
machina1
csendes tag
válasz
Renegade100 #687 üzenetére
igen mindent lefoglaltak!!énis valahogy igy agyaltam hogy azért szerintem is vissza kerül a pénz mindenképp csak a posta k. nem!
-
machina1
csendes tag
szia!
minap nekem is sikerült rászaladnom egy meghúzóra!mondjuk talán annyi a szerencsém hogy én utánvétellel vásároltam egy 65000ft értékü készüléket amit bent a postán vettem át személyessen postai dolgozok előtt vagy más néven bizottság előtt!igy a pénzt amit átadtam azonnal tiltásra is rakták amit már a rendörség meg is erösitett hogy ezt a pénzt nem fogja látni se a kedves csaló vagy átverő,nem is tudom hogy nevezzem!A rend őreinél a feljelentés megtörtént és azt mondták hogy neaggódjak a pénzem meg lesz,mert van egy cím ahova ugye a posta vitte volna az elcsent kest,illetve a megprobált pénzt!Tárgyi bizonyiték is van illetve van egy pár dolgozo is aki látta hogy a dobozban egy szar gatya volt telefon helyett!tehát maradt egy telefonszám illetve maradt egy e-mail cím illetve egy posta cim meg egy név is!és plussz a tárgyi bizonyték!nos sajnos aposta költséget azt ugynéz ki buktam de ennyit megér hogy esetleg ez a majom aki megprobált lehuzni esetleg sittre kerüljön illetve megbünhöggyön valahogy!Az ügy folyamatban van,mint ahogy irtam feljelentés megtörtént itt atrtunk!esetleg ha a fazon letagadná hogy ö volt a pénzem akkor is vissza kerül hozzám mert itt van a postán tehát nem ment ki a csomag feladojának a cimére!mondjuk letagadni nem tudja mert van egy e-mail címem is aminek van egy ip címe!!van egy posta cime más cimet meg nemadhatot meg ha kell neki a pénz...nos szerintetek mennyi esélyem van arra hogy megnyerjem a saját pénzem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest