- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Becsatlakozok én is ugyanezen fórumtag kapcsán. Street681
Én SSD-t, illetve processzort vettem volna tőle.
10 db SSD-je volt, mondtam igazából mindegy mennyit küld, helye lenne, háziszerverbe is elfér.
Mondtam, hogy utalok bármi... Napokkal később reakció, hogy már X-Y fórumtag elvitte a procikat is...
Mondom akkor mi van, arra még reagált, aztán a szembesítésre, hogy itt mindenkit hülyére vesz a Hardveraprón már nem...
Abszolút semmi helye itt, nulla üzleti érzékkel kezeli az egészet... Hogy csaló-e, nem tudom, de nah...
Kellemetlen és felesleges perceket okozott nekem is, hasonlóan, mint itt már pár fórumtagnak, én még volt akinek linkeltem is, hát égett is a pofám, hogy mint utólag kiderült csak kuponokkal szerzett magának értékelést, meg sok esetben ugyanazon tag 5-6x értékelte, valószínűleg valami cimbora...
Szóval nálam is "elrúgta a pöttyöst"...
-
Engedd meg hogy dicséretnek értsem amit rólam és a türelmemről, emberek iránti bizalmamról írtál, nem pedig lehülyézésnek.
Ez így is van, elképesztő türelem és mások iránti jóindulat van benned.(1) ti úgy érzitek, hogy a HA rendszere hatékonyan lefedi az ilyen pusztán "erkölcsi" eseteket, és nincs ok semmilyen módosításra? Nincs szükség arra hogy az ilyen eseteknek bármilyen nyoma maradjon?
Nem, nem fedi le (mások rendszere sem), de van ötletünk a helyzetre (csak fejlesztői kapacitást nincs).
(2) Azt mondod a jog irányába kell mennetek. Akkor ha jól értem, a HA jogi álláspontja az hogy köztem és az eladó között nem jött létre semmilyen adásvételi szerződés ami az eladóra is kötelességeket rótt volna?!Egyrészt ez nem, ez nem álláspont, azt akkor lehet kialakítani, ha adatokat és tényeket látok, de csak a te elmondásodat láttam.
Másrészt ha van is álláspontom, kérdés hogy abból mit tudok betartatni. Nem vagyok bíróság, nem tudok senkire semmit sem kötelezni. És az erőforrásaim sem véglegesek. -
Ha valakinek ennyi türelme van, az nagyon szélsőérték
"jeleztem neki hogy vasárnapra már mást terveztem, tuti nem-e jó a szombat. nem válaszolt!
5-én szombaton 16 órakor írtam neki, hogy én akkor a megbeszélteknek megfelelően indulok. írjon időpontot és címet hogy hol talizzunk. tényleg el is indultam. "
Ez a baj. Azt szoktuk mondani, hogy találkozó az, amikor meg van előre állapítva egy hely és egy időpont és ezt mind a kettő fél visszaigazolta. nem igazolta vissza az illető.
Ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, ha elindulsz mégis. Erkölcsileg értem én, hogy lehet jellemezni az illetőt, de a jog meg az erkölcs az más. Nekünk szolgáltatóként pedig az előbbi felé kell tartanunk. -
carl18
addikt
Szerintem ö nem meg gondoltam magát, nem is akart ö semmti se eladni.
Az életben mindig voltak megbízhatatlan emberek, lehet egy hatalmas "Kamukéró" a srác.
Nem mindenki megbízható, amúgy ha valóban el akarta volna adni arra már 2 héten belül sorra került volna. Nem is volt ö külföldön, csak kihasználja más emberek naívitását.
Nem mindenkiben van gerinc, és ne a saját megbízhatóságodból indulj ki.
Azért számomra is vicces hogy ennyi pozítiv értékeléssel hogy lehet valaki ennyire megbízhatatlan.
Én ha eladók valamit, általában mindig leírom a vásárlási lehetőségeket.
Posta on a vevő terhére, játszik utánvétel is. De ha eljön van személyes átvétel, és én még munka után is fogadnám a vevőt. Ki is próbálhatja, nyilván nem árulok zsákba macskát.
De mikor valaki heteken át csak ígérget és semmit se tud betartani....
Az ilyen kerülni kell távolról, gondolj bele az életébe? Lehet az egész hazugságok köré épül.
Bár mondjuk nem semmi esett, gyakorlatilag 1 hónapot rápazaróltál -
ne haragudj, de teljesen egyértelmű már a sztori első két sora alapján hogy ez az üzlet esélytelen volt, hogy valaha létrejöjjön
az hogy te bizonytalanra szállást foglaltál, autóztál, matricát vettél, az semmiképpen sem károkozás jogilag
természetesen nem szimpatikus amit az úriember művelt, de azért a naivitásnak is van egy határa, amit te sokszorosan átléptél
nem akarlak bántani, nem azért írtam ezt, kérlek ne értsd félre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő