- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix82 #3720 üzenetére
LEhet én vagyok túl agyas, de én 10 évre visszamenőleg emlékszem , ha eladtam valamit, tudom mi volt az, kinek ment, mert foglalkoztat a dolog, hogy aki megkapja jót kapjon.
Szarhoz sosem adnám sem a nevem, sem az értékelésem.
Egy terméket ha én átveszek valakitől, akkor nem csak előéletet akarok tudni, hanem hogy nem fog tönkremenni, ezért csak intenzív teszt után kerülhet ki a kezeim közül, vagy elutasítom akár a továbbértékesítését, akár a beszámítását, ha felmerül a kétely a termék minőségét illetően.
De sosem leszünk egyformák sajnos.
Egy történetet azért mégis megosztok.
Pár éve a covid idején sok ismerősnek kellett laptop, én segítettem beszerzésben, mert technikailag kissé analfabéták voltak.
Jó pár Lenovo Thinkpad. Nos az az ember, aki vitte a jó hírem ,hogy tudok segíteni, na pont az ő gépe lett töltésvezérlő IC hibás. Gyári töltő, újszerű gép, gyári hibás gép, van ilyen.Garancia? Mondtam, hogy HA Gond van intézem. Gond lett, én pedig vállaltam azt, amit megígértem, ezért szereztem egy alaplapot és saját költségemen kicseréltem, azért mert ha valamit csinálok, akkor azt úgy akarom csinálni, hogy elégedett legyen mindenki. ( A gép azóta is üzemel... )
Ő ki akarta fizetni, én meg mondtam, ha valakinek kell laptop és szavahihetőség, akkor engem ajánlasz. Ha azt mondom fizesd ki, soha többet nem látom az embert.
Azóta is ügyfelem, azóta is kér segítséget és kap. Lehetne ezzel visszaélni és élni is, mindenki eldönti.
Nem beszélek senki és semmi ellen, csak én a 3 napos garanciában nem hiszek, ezek után biztosan. Akkor az a termék nem jó.
Lehet valaki a HKC táphoz adja a nevét, mert azon lehet keresni... Én nem.
-
válasz
cbm1974 #3714 üzenetére
Rendben, akkor a rágalmazaim alaptalanok. De sajnos 1 év után mi a terv?
Erre azért nehéz mit mondani.
Ne vedd semmiféle sértésnek, ha mégis elnézést, de a 3 nap próbagarit bevállaltad.
A rangot nem én kértem, arra harapok ha valaki ezzel baszogat. Ne kezdj el személyeskedni, nincs sok értelme.
Szóval ezt kérlek ne. -
-
válasz
Ron Swanson #3692 üzenetére
Akkor ennyi.
De mi a hiba, mi lett a masinával?
-
válasz
Ron Swanson #3685 üzenetére
Semmit, keresett is rajta, hisz ez volt a célja...
Használt cuccnál ez van. Ha nem nála, nálad romlik el, de kíváncsi lennék mi romlott el amúgy?
Mert lehet az utolsó user buheralta.. meccseljék le ők.
-
Noh, egy érdekes dolog merült fel egy adásvétel kapcsán.
Jól megszokott hardveraprózás közepette akartam venni egy mobilt tesztelési céllal. Meg is találtam a megfelelő telefont, az eladó is kommunikatívnak tűnt...
Viszont, hogy más is tanuljon belőle.
- Bontatlan vagy épp csak kibontott mobil, átvétel után azonnal meghirdetve.
- Garancia és számla van.
- Elutaltam, maholnap elvileg itt is van a készülék, ha csak nem téglát kaptam, de erre kicsi az esély.
- Új ár alatt volt, oké, de itt kezdett el mocorogni a fogaskerék....
1 napos telefon, ha nem tetszik neki miért nem küldi vissza...?
- Azonnal kell a pénz, oké, megértem ezt is.De az illető 4-5 ilyen hirdetést is tol maga előtt, nem kis értékű készülékek is voltak a kalapban...
Még mindig nem értettem... Aztán a 0-s mobilos számla adta a löketet, mi vesztenivalóm van már innen... Max bukom az összeget, habár így is nehezen lesz eladható... ( nem ő adta a számlát, hanem a bolt, ezt kaptam meg emailben)
Innentől még lehet az én teóriám, de az általam megvett készüléknél pont rájöttem...
Merthogy az illető RÉSZLETRE veszi a telefont InstaCash fiókban...Hogy miért van ezzel bajom? Nos azért, mert ha ezt tudom nem veszem meg... Ingoványos az egész story nekem... És ez durván a vásárlók megtévesztése...
Baj nekem? Vagy hogy miért van ezzel gondom? Hisz kapok egy telefont olcsón... Igen, csak ha én tovább akarom adni , innentől én is hallgassak el egy olyan infót, ami ELÉGGÉ lényeges a történetben?
MEgoldási javaslatom nincs az esetre, ez ilyen leleményes fordított piramisjáték a részéről szerintem, vagy nem tud máshogy KP-hoz jutni, és ezt a fura módját választotta...
Mondhatnánk, hogy de hát mindenki jól jár, nekem azért van egy elég keserű mellékíz a számban a történettel...
Egy az, ha rá végrehajtást kérnek tegyük fel, mert ebből sportot űz, nekem nincs kedvem eljárásokra járni és nyilatkozni...
Mi garantálja, hogy ezt a hazárdjátékot nem folytatja itt? Mert semmi....
Először nem igazán tudtam, hogy írjak vagy sem... Még hezitálok mi lenne a célszerű...
Hisz átvertek-e? Nem tudom, egyenes kérdések után nekem kellett kitalálni, miért nem állt el 14 napossal... És még ott is maszatolás volt a válasz...
Oké, ezt vásárlás előtt kéne lefutni, de azért menet közben én jövök rá, hogy miért nem ad egyenes választ, hogy ez egy részletre vett készülék?
Azért, mert akkor létre sem jött volna ez az üzlet, ha beleírja a hirdetéseibe... De nem írja bele...
A Másik problémám, mire ezt a szöveget leírtam mindettől függetlenül kitiltották a usert... Volt értékelése, pár itteni régi fórumtaggal is beszéltem, akik vettek tőle...
Na most holnap vagy kapok egy marék szart, vagy telefont végül... -
-
Sziasztok!
Becsatlakozok én is ugyanezen fórumtag kapcsán. Street681
Én SSD-t, illetve processzort vettem volna tőle.
10 db SSD-je volt, mondtam igazából mindegy mennyit küld, helye lenne, háziszerverbe is elfér.
Mondtam, hogy utalok bármi... Napokkal később reakció, hogy már X-Y fórumtag elvitte a procikat is...
Mondom akkor mi van, arra még reagált, aztán a szembesítésre, hogy itt mindenkit hülyére vesz a Hardveraprón már nem...
Abszolút semmi helye itt, nulla üzleti érzékkel kezeli az egészet... Hogy csaló-e, nem tudom, de nah...
Kellemetlen és felesleges perceket okozott nekem is, hasonlóan, mint itt már pár fórumtagnak, én még volt akinek linkeltem is, hát égett is a pofám, hogy mint utólag kiderült csak kuponokkal szerzett magának értékelést, meg sok esetben ugyanazon tag 5-6x értékelte, valószínűleg valami cimbora...
Szóval nálam is "elrúgta a pöttyöst"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest