- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Márpedig külföldi, legalábbis nekem azt írta azért nem megy a sima banki átutalás.
cr89 kollégával lenne a legjobb, ha fel tudnánk venni a kapcsolatot. Körülbelül dél óta próbálkozok vele, de sajnos csak tegnap 11-kor volt utoljára elérhető. Esetleg az előző üzletkötőitől kéne a telefonszámot megtudakolni...
-
haly
őstag
Ezt nekem is kiírta, de utána a következő legördülő menüben azt választottam, hogy fraud a srác.
Nagyon kíváncsi vagyok az ügy kimenetelére.Ha esetleg visszakapnánk a pénzt, ódákat fogok zengni paypal-ről.
Én csak azért félek ide írni dolgokat, mert hátha olvassa és esetleg 1 lépéssel előttünk tud járni emiatt.
-
haly
őstag
Szerintem cr89-el semmi probléma. Rengeteg sikeres üzleten van túl. Ne legyünk azért ennyire rosszindulatúak, kolléga.
Minden esetre segítségül szolgálhat majd adatok szolgáltatása szempontjából.
Egyébként neki nem "új" cuccot adott el, hanem egy használt lenovo-t.Ráadásul pont ma olvastam ebben a topicban, hogy van akinek feltörik a fiókját és úgy követnek el hasonló dolgokat. Ez sincs kizárva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest