- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márpedig külföldi, legalábbis nekem azt írta azért nem megy a sima banki átutalás.
cr89 kollégával lenne a legjobb, ha fel tudnánk venni a kapcsolatot. Körülbelül dél óta próbálkozok vele, de sajnos csak tegnap 11-kor volt utoljára elérhető. Esetleg az előző üzletkötőitől kéne a telefonszámot megtudakolni...
-
Ezt nekem is kiírta, de utána a következő legördülő menüben azt választottam, hogy fraud a srác.
Nagyon kíváncsi vagyok az ügy kimenetelére.Ha esetleg visszakapnánk a pénzt, ódákat fogok zengni paypal-ről.
Én csak azért félek ide írni dolgokat, mert hátha olvassa és esetleg 1 lépéssel előttünk tud járni emiatt.
-
Szerintem cr89-el semmi probléma. Rengeteg sikeres üzleten van túl. Ne legyünk azért ennyire rosszindulatúak, kolléga.
Minden esetre segítségül szolgálhat majd adatok szolgáltatása szempontjából.
Egyébként neki nem "új" cuccot adott el, hanem egy használt lenovo-t.Ráadásul pont ma olvastam ebben a topicban, hogy van akinek feltörik a fiókját és úgy követnek el hasonló dolgokat. Ez sincs kizárva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Íme az új Android Auto!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest