Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
zöldfülű
üzenetére
Végülis nem Amerikában vagyunk, a fegyvere csak dísznek van, ha hozzáér, vége a karrierjének (természetesen, amíg fegyvertelen emberrel szemben intézkedik, ezalatt azt értem, hogy semmilyen fegyver vagy annak használható tárgy nincs az illetőnél, és nem fenyegeti senki életét közvetlenül...), ezen felül nem hinném, hogy túl sokáig üldöznének egy embert egy ilyen gyalogosan elkövetett közlekedési szabálysértés miatt...
---
Az állóképesség, mint olyan, egy közlekedési rendőr esetében nem hinném, hogy eltér bármilyen formában is az átlagtól, az "állóképesség" szerintem a kommandós egységeknél kezdődik, ott már valóban más a helyzet.
---
Egyébként én személy szerint nem futok gyorsan, viszont nem hagynám, hogy flegmán beszéljen, kvázi visszaéljen a hatalmával, hiszen azért, mert ő rendőr, kinek képzeli magát?
Amíg a járókelő nem ittas, és rendesen viselkedik, a rendőrnek is kötelessége toleránsan kezelni a helyzetet, és nem magas lóról beszélni, ilyenkor egy-két fülest megérdemelne a szerv.
Végülis jobb a békesség, de nem szívesen fizetnék ilyen hülyeségek miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- Eladó Xbox Series S 1TB konzol + 2 db kontroller + Dupla kontroller töltő dokkoló
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest