- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
zöldfülű #105 üzenetére
Végülis nem Amerikában vagyunk, a fegyvere csak dísznek van, ha hozzáér, vége a karrierjének (természetesen, amíg fegyvertelen emberrel szemben intézkedik, ezalatt azt értem, hogy semmilyen fegyver vagy annak használható tárgy nincs az illetőnél, és nem fenyegeti senki életét közvetlenül...), ezen felül nem hinném, hogy túl sokáig üldöznének egy embert egy ilyen gyalogosan elkövetett közlekedési szabálysértés miatt...
---
Az állóképesség, mint olyan, egy közlekedési rendőr esetében nem hinném, hogy eltér bármilyen formában is az átlagtól, az "állóképesség" szerintem a kommandós egységeknél kezdődik, ott már valóban más a helyzet.---
Egyébként én személy szerint nem futok gyorsan, viszont nem hagynám, hogy flegmán beszéljen, kvázi visszaéljen a hatalmával, hiszen azért, mert ő rendőr, kinek képzeli magát?
Amíg a járókelő nem ittas, és rendesen viselkedik, a rendőrnek is kötelessége toleránsan kezelni a helyzetet, és nem magas lóról beszélni, ilyenkor egy-két fülest megérdemelne a szerv.
Végülis jobb a békesség, de nem szívesen fizetnék ilyen hülyeségek miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest