Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
zöldfülű #105 üzenetére
Végülis nem Amerikában vagyunk, a fegyvere csak dísznek van, ha hozzáér, vége a karrierjének (természetesen, amíg fegyvertelen emberrel szemben intézkedik, ezalatt azt értem, hogy semmilyen fegyver vagy annak használható tárgy nincs az illetőnél, és nem fenyegeti senki életét közvetlenül...), ezen felül nem hinném, hogy túl sokáig üldöznének egy embert egy ilyen gyalogosan elkövetett közlekedési szabálysértés miatt...
---
Az állóképesség, mint olyan, egy közlekedési rendőr esetében nem hinném, hogy eltér bármilyen formában is az átlagtól, az "állóképesség" szerintem a kommandós egységeknél kezdődik, ott már valóban más a helyzet.---
Egyébként én személy szerint nem futok gyorsan, viszont nem hagynám, hogy flegmán beszéljen, kvázi visszaéljen a hatalmával, hiszen azért, mert ő rendőr, kinek képzeli magát?
Amíg a járókelő nem ittas, és rendesen viselkedik, a rendőrnek is kötelessége toleránsan kezelni a helyzetet, és nem magas lóról beszélni, ilyenkor egy-két fülest megérdemelne a szerv.
Végülis jobb a békesség, de nem szívesen fizetnék ilyen hülyeségek miatt..
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V111 DDR5 -i5-14400F -RTX 5060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V81 - DDR5 - i5-14400F -RTX 5060 -16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V61 -DDR5 - i5-14400F -RTX 4060Ti -16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest