Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHROMED7
tag
válasz
petyametyo
üzenetére
Igen, én is látom, hogy hiba volt.
Úgy gondolkodtam, hogy neve, címe megvan, hiszen postai csekken kérte az utalást, amit csak személyes azonosítást követően lehet átvenni.
Ergo csak nem meri már így megtenni, hogy átver....de meg merte.Most utazzak le Miskolcra (10-12 ropi), ahol lehet(térségben eléggé gyakoriak ugye), hogy egy khm...népes kisebbségi társulat vár? Még ha sokan megyünk, akkor is előkerülnek a kaszák, kardok...ismerjük a hírekből.
A jó ár, meg valóban jó ár volt, de NEM ANNYIRA, hogy kimondottan gyanús legyen. 5 Ropival volt olcsóbb, mint amit legolcsóbban találtam Vaterán.
Fakk.

Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi