-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalka0
újonc
Sziasztok!
Én 54 éves vagyok és egy ABC-ben dolgoztam!Ahol a főnökség alkoholizál,a dolgozókat küldik át a kocsmába pálinkáért,ha születésnap vagy valami hasonló van akkor követelik a dolgozótól,hogy alkoholt vigyen nekik,stb...!Amiről lemosható a szavatossági idő acetonnal akkor azt lemosatják velünk,amiről nem lehet akkor oda ragasztják az árcímkét!
Én egy olyan problémával fordulok hozzátok,hogy 2 hétig táppénzen voltam,mert idegi alapon kikészültem a munkahelyem miatt!Mindeközben volt 1 leltár,amelyen én nem vettem részt az egészségügyi állapotom miatt! A 2.hét eltelte után betelefonáltam,hogy már Hétfőn tudok menni dolgozni!Erre az volt a válasz,hogy jól sz..ba hagytam őket és,hogy menjek el a központba Sellyére mert ki vagyok rúgva!El is mentem ott nem igazán voltak segítőkészek a papírjaimat és a fizetésemet sem kaptam meg!És azt mondták,hogy menjek vissza 1 hét múlva!
Vissza is mentem és akkor szintén nem kaptam semmi papírt és a fizetésemet sem,csak azt közölték,hogy hiány volt a leltárban!Akkor derült ki,hogy egy másik kolléganőmet is kirúgták és rajta követelik a hiány 1 részét!Ismét vissza kellett mennem 1 hét múlva és megkaptam a papírjaimat,de a fizetésemet nem,azzal az indokkal,hogy Július 31-ig elküldik a Munkaügyi Központba,hogy mennyi a rám eső rész a leltárhiányból!Amin természetesen nem voltam ott és nem tudom mennyire követelhetik ezt tőlem?!
Most egyenlőre várom a fejleményeketSzeretnék tanácsokat kérni,hogy mit tegyek,hova forduljak?
Köszönöm üdv : ANGYAKA
Új hozzászólás Aktív témák
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- Monitor tartó / állvány - AlzaErgo ErgoArm S35B
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest