Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.christmas
csendes tag
Szia! Olvasgattam a fórumon az adásvételi szerződésekről és egy kérdésem lenne: lehetőségem lenne cserélni az iphone-omat egy xperia t-re. Lényeg, hogy az iphone-om előfizus, bár a telefon teljes vételára ki lett fizetve, mikor megvettem. A csere partner adásvételit kér, hogy nem fogják letiltani, erre vállaljak garanciát. Persze nincs ezzel semmi gond, nyilván vállalok rá, de egy valamitől nagyon tartok: vissza élhet-e az adásvételiben leírt adataimmal bármi féle módon? Ez az egy tart vissza ettől. Láttam a neten adásvételi mintákat, de azon szerepelnie kéne elvileg a szem.ig. számnak, adószámnak, miegyébnek. Cserénél, illetve letiltás elleni garinál nem lenne elég a név, cím?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- RAM topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest