- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sun9us
újonc
Üdv, úgy néz ki csalás áldozata lettem.
Múlt héten meghalt, az évek óta használt, és hőn szeretett PSP-m, és kissé idegesen, és csalódottan, neki álltam keresni egy újat, viszonylag olcsón, és jót. Törzsgyökeres vaterás vagyok, de ott per pillanat nem volt olyan ajánlat, ami nekem tetszett volna, így szétnéztem máshol is. Apród-on kötöttem ki, ott találtam is egy jó ajánlatot. 15 kilóért, egy kissé karcos, de működő slim PSP, dobozával együtt. Akkor délután rakták ki, és mivel ennyi pénzért a régebbi, vastag változatot szokták árulni, gondoltam lecsapok rá. Nem volt gyanús hirdetés, korrekt leírás volt róla, és minden le volt fényképezve. Nem az a gyári fotókkal operáló, "eladó egy PSP, de ne kérdezz, mert nem értek hozzá" stílusú. Felvettem a kapcsolatot, rögtön írta is, hogy pár ezressel meg akarta dobni a vételárat, mert ő is körbenézett, de mivel gyors voltam, nekem odaadja a meghirdetett áron.
Kérdezgettem a gépről, készségesen válaszolt is, a technika dolgokba is belementünk, tehát egy létező dologról beszéltünk. Meg is egyeztünk, átutalás/posta...stb, egy fél délután lepörgettük a dolgot. Ez történt szerda este, ő pedig azt írta, hogy másnap fel is adja, hogy minél előbb megérkezzen. Pénteki érkezés az esélytelen, hétfőn nem jött, ma pedig szerintem már nem fog érkezni, de azért ma már vissza néztem apród-ra, és az fogadott, hogy a felhasználó, törölte a profilját. Tehát nem látom, a meghirdetett terméket, és a kapcsolatot sem tudom felvenni vele. Így van egy sanda gyanúm, hogy soha nem fogom látni azt a PSP-t. Persze csak 3 munkanap telt el, és ismerve a Magyar postát, ez szinte semmi, (késett már csomagom 20 napot is) de ez a profil törlés elég gyanús.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Foxpost
- További aktív témák...
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest