Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
Ez nem igaz egyébként, én 300-at utaltam előre, 1 nappal később jeleztem a Raiffeisennek, hogy átvertek (nem is tudod ettől hamarabb, ha pl. postáznak, mert várnod kell mire "megérkezik") és annyi volt a válasz, hogy menjek rendőrségre. Ha önszántából utal az ember (tehát nem pl. feltörik a bank fiókját és elkezdik róla lehúzni a pénzt) a bank semmit nem csinál, a rendőrséggel lehet szenvedni. (#3329-re akart válasz lenni).
Narxis: Én szimplán vagy elutaznék érte, vagy ha nem megoldható a személyes átvétel elengedném a dolgot. Rengetegszer vettem előre utalva dolgokat HA-n, egyszer kell, hogy átverjenek és most hónapok óta a rendőrséggel szenvedek. Nézd meg mennyi pozitívja van az embereknek akiket ebben a fórumban jelentenek az emberek, rendszeresen sok (50+).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest