Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Átvert a Bluechip!!!
2020. decemberében rendeltem egy ~ 60 ezer forintos monitort, másodlagos monitornak. december 22. napján kaptam kézhez a futártól, aznap kicsomagolást követően láttam, hogy nem ugyanolyan, mint a régi. Én rendeltem tévedésből kicsit eltérőt. Másnap éltem a 14 napon belüli elállás jogával, elküldtem emailen a nyilatkozatot, megrendeltem a vaterafutárt (már bánom, hogy őket), és december 28. napján evitték a csomagot tőlem. Mivel a dobozon a székhely címe szerepelt, oda küldtem vissza. Figyeltem a csomagkövetést, és felháborodva realizáltam, hogy visszautasították. A telephelyükre kellett volna küldeni. Plusz 900 forintért korrigáltattam a címet a postán. Ekkor már 4000 forintnál jártam. Ma megint megnéztem a csomagkövetést, és 200-as vérnyomás közepette fefedeztem, hogy itt is elutasították! A reklamációs osztályon bíztattak, hogy nyugodtan korrigáljam a címet, átveszik, nem fogok kicsúszni a 14 napból, hiszen én 6 nappal az átvételt követően már visszaküldtem... Egyébként a Bluechiptől azt írták vmelyik nap, hogy 2020. december 29. napján letelt a 14 nap, nem küldhetem vissza. Érdekes, mert mint fentebb írtam, dec. 22. napján vettem át. Olyan megvetted használd szaga van a dolognak, a 14 napos elállásra való lehetőség prédikálása pedig egy jól csengő reklám. Innen többé egy zacskó levegőt se rendelek többé!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest