Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czmorek
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes dologgal találkoztam...
Megegyeztem valakivel tegnap, hogy megvásárolok tőle valamit itt a hardveraprón.
Nem volt sok értékelése, de ami volt az meggyőző volt. Eléggé sok pozitívval rendelkezők vásároltak tőle, vagy ő tőlük.
Tegnap elküldte a bankszámlaszámát, s írtam neki még tegnap, hogy ma reggel utalok.
A privát üzeneteknél meg is találtam az adatokat, s el is utaltam valamivel több mint 10e Ft-ot pár perce.
Mire írnék neki privátot, hogy elutaltam a pénzt, valamint a címem és telefonszámom akkor dobja ki a rendszer, hogy ki van tiltva a másik fél.
Most fogalmam sincs, hogy mi lesz, de ha már ki van tiltva valaki akkor a privát üzeneteknél jó lenne ha ez látszódna valahol, mert így ez eléggé gáz.Most nem tudom, hogy én is károsult leszek-e, vagy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Padavan firmware
- Petíció a META ellen
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest