- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagyonjjo #2306 üzenetére
Az a baj folyamat rágalmazol és valótlan dolgokat állítasz, nem alkudtam személyes átvételkor sem, nem tudom miből gondoltad, kifizettem a vételárat amit beszéltünk, csak nem emlékeztem pontosan, mert Te voltál a 3. emberke akitől ma memóriát vettem.Folyamat csak a rosszat feltételezed a másikról, míg én egy percig sem kételkedtem a szavahihetőségedben, még most sem.De ha így nyugodt a kis lelked csak nyugodtan. Én nem fogok magyarázkodni, szerintem az a 255 pozitív értékelés az új rendszerben és az a több, mint 400 a régiben beszél helyettem. Én biztosan nem így jártam volna el, mert sosem hagyom, hogy bárki is elégedetlenül távozzon tőlem, bárkinek a hibájából is történjen a dolog, hacsak nem bizonyítható 100%-ban, de itt véleményem szerint nem tudjuk, csak a megérzéseidre támaszkodsz, mondjuk én sem érzem könnyebben a súlyát, mint amikor átvettem, de mindegy
. De ennek itt már helye nincs, ha szeretnéd folytatni akkor itt, nyugodtan.
Bár nekem ez ennyit nem ér. Ha kéred, mondtam szívesen Neked adom ezt az 1db-ot amit kaptam, mert így számomra nagyon nem megfelelő. De próbáld meg megszerezni a felvételt, ha tudod. Ha bebizonyítod, hogy a kasszánál még 2db volt benne, akkor ezt is benyelem és visszaadom ingyen ajándékba karácsonyra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 2042
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest