- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomuko
csendes tag
Sziasztok!
Beleléptem én is egy jó nagy adagba.
Találtam egy laptopot aminek a specifikációja nagyon tetszett. Gondoltam megveszem. 60e ftról lement az emberke 50re. Örültem is neki hogy milyen jó üzletet csinálok. A laptop egy másik városban volt, ami mellett egyik munkatársam lakott, így megbeszéltem vele hogy hozza el nekem. Így is történt. Átvette a gépet pénteken, én pedig kézhez kaptam vasárnap. Akkor vettem észre, hogy a specifikáció enyhén szólva nem az amit vártam. Egy i7-es gépet szerettem volna, erre kaptam egy pentiumot. Kerestem a srácot telefonon. Azt mondta bocs de ő nem ért hozzá. Mondam hogy ezzel én nem vagyok kisegítve és cseréljük vissza gépet. Ment a félre beszélés hogy hát max hétvégén mert nem tudja hogy lesz a héten. Mondtam h jó hívjon amint tud valamit. Másnap megint kerestem, felháborodottan közölte hogy még nemtudja melyik nap találkozzunk de holnap felhív. Szedrán vártam a hívást. Természetesen semmi. Másnap se vette fel a telefont, smsre se válaszolt. Tegnap megkerestem facebookon és leírtam neki hogy ez nem túl korrekt. Erre ő annyit válaszolt h ő nem vert át. Személyesen át lett véve a gép, ott lehetett volna nézni. És hogy írtak neki hogy elvinnék 45ért, annak a kontaktját odaadja és adjam el neki. Jajám csak annak a harmadik félnek is a rossz specifikációt írta és ő is azt vette volna meg. Tudok bármit lépni az ügybe?
Csalással fel tudnám jelenteni de lenne-e értelme a dolognak?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózatokról alaposan
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Borderlands 4
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest