-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Üdv!
2017 február 25-én vásároltam meg ezt a telefont Polycar nevű felhasználótól. Ez egy szombati nap volt, a személyes találkozáskor kiderült, hogy a számla ami hirdetésben is szerepel (anélkül meg se vettem volna, garancia miatt fontos) a könyvelőjénél van, de ígéretet kaptam arra, hogy a hétfői napon megkapom.
Ez több mint egy hónapja volt, azóta minden egyes nap írtam neki (szívesen megmutatom az összes privát üzenetet) vagy hívtam telefonon, minden alkalommal volt valamilyen kifogása amiért épp nem ér rá, vagy épp miért nincs nála a számla.
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben mit tudok tenni? Nyilván számla soha nem is volt, végig csak húzta az időt.
Bocsi, hogy mindkét topikba beírtam, nem tudom melyikben lenne a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest