Hirdetés
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Mire "kiderülne", hogy kapsz-e vagy nem fényképezőgépet, addigra már a pénzt akár el is költhette, sőt akár el is tűnhet... Feljelentéssel talán tudsz majd kezdeni valamit, de ha netán elkapják és meg is büntetik, az még önmagában nem garancia arra, hogy a pénzedet viszontlátod..
Nem akarok én senkit rossz színben feltüntetni, de én kerülném az ilyen "üzleteket" (jobb előre félni, mint később megijedni, nem szabad vakon megbízni bárkiben), egyrészt mert kevés információt tudsz a másik félről, másrészt pedig gyanús, hogy előleget kér (ekkora összegnél inkább személyes átvétel kellene, nem pedig látatlanban utalgatni nagy pénzeket - szerintem -)...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- Milyen routert?
- Futópadokról általában és az otthoni karbantartásuk
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest