Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Mire "kiderülne", hogy kapsz-e vagy nem fényképezőgépet, addigra már a pénzt akár el is költhette, sőt akár el is tűnhet... Feljelentéssel talán tudsz majd kezdeni valamit, de ha netán elkapják és meg is büntetik, az még önmagában nem garancia arra, hogy a pénzedet viszontlátod..
Nem akarok én senkit rossz színben feltüntetni, de én kerülném az ilyen "üzleteket" (jobb előre félni, mint később megijedni, nem szabad vakon megbízni bárkiben), egyrészt mert kevés információt tudsz a másik félről, másrészt pedig gyanús, hogy előleget kér (ekkora összegnél inkább személyes átvétel kellene, nem pedig látatlanban utalgatni nagy pénzeket - szerintem -)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- JBL Charge 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest