- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGreen
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gonddal fordulok hozzátok, hogy egy Galaxy S5 LTE-t vásároltam volna egy eladótól, akinek 40+ pozitív és 0 negatív visszajelzése van. Aki eddig értékelte mind 1 nap alatt megkapta az árut tőle - ha jól vettem ki, előreutalva a pénzt. (Ilyen visszajelzéseket milyen könnyű hamisítani?)
Szóval voltam olyan ostoba, hogy előre utaltam (ha jól sejtem a fia számlájára - név, számlaszám megvan) 60.000 Ft-ot most hétfőn (2015.11.02.), amit meg is kapott, privátba vissza is jelezte, de azóta még nem ért ide a telefon.
Beszéltem az illetővel és azt mondta, hogy egy ismerősét bízta meg a feladással - aki vagy létezik, vagy nem - aki azóta külföldön van és nem veszi fel a telefonját, majd most hétvégén talán hazaér és számon kéri rajta. Így várjak hétfőig. Állítása szerint a pénzt szándékában áll visszautalni, de egyben nem tudja, anyagi gondjai miatt - szóval kifogások ezerrel.
Kérdésem a következő: érdemes ilyenkor megvárni ezt az 1-2 napot, vagy egyből följelentést tenni és intézze a rendőrség/bíróság?
Előre is köszönöm a válaszokat!
T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest