Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shady313
aktív tag
Sziasztok!
A következő a problémám: a tegnapi nap folyamán egy illető megvásárolta tőlem a videókártyám [link]
Szándékosan nem nevesítek, csak általános információt kérnék.
A mai nap folyamán felhívott, hogy a VGA HDMI csatlakozóján keresztül átmenő hang az erősítőjébe olykor megszakad, akár 10 másodperc után is. A kártya egyébként gondtalanul működik, leteszteltük nálam is illetve ezt állította ő is. Arra hivatkozva, hogy más vagy régebbi szériás termékeken nem jelentkezett ez a gondja, szeretné, hogy a terméket visszavásároljam. Kértem, hogy tesztelje más erősítővel is, de megelőzvén a gondokat, írok ide. TV-n használtam a hangot HDMI-n keresztül egy ideig, én nem tapasztaltam ilyen gondot, de nem is használtam sokáig, ez tény. Mi ilyenkor a teendő? Ez, esetlegesen inkompatibilitási probléma beletartozik a próbagaranciába? Az illető azt mondta, hogy ha nem működik az ő cuccával, akkor igen, hiszen erről szól a próba, üzletbe is visszavinné. Megvagyok lőve, kellemetlenül érint, mert ilyen gondom még nem volt. Segítsetek kérlek, ha valóban az én hibám, erősítő hiányában miként tudom tesztelni?
A mielőbbi segítséget előre is köszönöm.
Ha nem a megfelelő topikba írtam, kérlek adjatok egy irányt merre induljak.
Szerk: másik erősítővel jó, úgyhogy egyelőre úgy néz ki tárgytalan, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest