- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
Azt gondolom, hogy ha valaki használt fürdőszobai szerelvényeket ad el újnak, és erről számlát is ad, akkor jobban tetten érhető a dolog, mint egy használt babakocsi esetében, ahol legfeljebb egy fénykép áll rendelkezésre annak alátámasztására, hogy nem azt kaptad, amit megrendeltél.
Ezért mielőtt polgári peres útra tereled a dolgot, nagyon gondold végig, hogy tudod-e egyértelműen bizonyítani az igazadat. Nehogy a végén drágább legyen a leves, mint a hús.Feljelentést is lehet tenni (ingyenes, és email-ben is megtehető), de én sem hiszem, hogy a rendőrség tud bármit is csinálni egy ilyen esetben. Hacsak nincs több hasonló ügye az illetőnek.
Ha a babakocsit továbbadod, ugyanolyan helyzetbe hozol mást, mint amibe Te is kerültél. Úgyhogy ezt én nem tenném a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- Ryezn PC // Ryzen 5 4500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD //
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest