- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hypp
aktív tag
Az MDA Compact nem...
Nézz szét a PDAmania webáruházában Bővebben: link(némely ár horribilis...)! Ilyeneket keress a ''késziszámítógépek'' részlegben, hogy E-TEN, AnexTek, HTC Qtek, esetleg i-Mate (kívül-belül ugyanaz, mint a Qtek), palmOne Treo kommunikátorok.
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy MDA = Qtek = iMate
[Szerkesztve] -
Hypp
aktív tag
Bővítés az oldaladra a telefon összehasonlítók részhez:
Bővebben: link
Ráböksz egy telefonra, majd az új ablak alján kiválasztod a másik versenyzőt
Különben olvasva az oldaladon a listát, végül arra jutottam, hogy neked egy PDA-telefon kell... Talán egy olyan cucc tudja az elvárásaidat a leginkább kiszolgálni.
Ja, és még valami: kénytelen leszel kompromisszumot kötni bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Készülj fel, ez elkerülhetetlen. Pl. nem fogsz találni telefont, amelyik képes rádióadást felvenni. ...legalábbis én nem tudok ilyenről. Szóval el kéne döntened, hogy melyik funkció mennyire fontos, priorizájl (, mint ahogy felettem is mondta ezt egy korábbi hozzászóló), és máris több esélyed lesz megfelelő telefont találni.
[Szerkesztve] -
Hypp
aktív tag
Mostmár nem teljesen tiszta... Neked keresünk telefont, vagy a tökéletes telefont próbáljuk megalkotni?
Ha az előbbi, akkor sok szerencsét hozzá, semmi esélyes sincs, ha az utóbbi, akkor bővítem a listát, legyünk telhetetlenek
- üzenetrögzítő a telefonon belül
- wlan plusz skype-szerű program
- bluetooth 2.0
- SDIO
- CompactFlash Type II foglalat
- WindowsMobile OS a programbővítés miatt
- 2MP -es fényképező macro móddal - nem kell fénymásolni a jegyzeteket
- a telefonkufnkciók kikapcsolásának lehetősége - fly mode
- 3.5mm -es jack aljzat
- USB host
- pop3 email kliens
- webbrowser
A PDAmániáról valami ilyesmit próbáltam linkelni, de szétszedte a RI/OS R3
[Szerkesztve] -
Hypp
aktív tag
Olyan telefont soha nem fogsz találni, ami ezeket tudja, az SMS-t meg nem!
Komolyra fordítva...
Szerinted mennyi esély van arra, hogy találsz egy ilyen telefont? Semennyi! Abszolúte zéró! A topicindító hozzászólásodhoz képest még bővítettél is a listán. Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy egy ilyen funkciólistával rendelkező telefont most egyszerűen nem éri meg kiadnia a gyártóknak. Talán majd sok év múlva, amikor az európai telefonok alsó kategoriájában is minimumkövetelmény lesz a TV adások fogadásának lehetősége
Na, és akkor most jól figyelj:
plusz
Ja, bocsánat! Nincs benne FM rádió...
Szerk:
Itt még nézz körbe:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest